Region

Svet

Dečko crnogorske misice Džordž Kotrel prokockao 20 miliona evra!

Crnogorska misica Anđela Vukadinović (22) i kontroverzni milioner Džordž Kotrel (30) našli su se u centru pažnje nakon što je Kotrel, prema izveštajima medija, izgubio 20 miliona evra tokom jedne noći na prestižnom Triton poker turniru u Budvi, što je dovelo do velike svađe između para.

Dečko crnogorske misice Džordž Kotrel prokockao 20 miliona evra! Foto: Printscreen Youtube/Bozo Dobrisa





Crnogorska misica Anđela Vukadinović (22) navodno je u vezi sa kontroverznim milionerom Džordžom Kotrelom (30), koji je, prema izveštajima londonskih medija, izgubio neverovatnih 20 miliona evra na prestižnom Triton poker turniru održanom u Budvi.

Prema pisanju Dejli mejla, veruje se da je Džordž Kotrel izgubio veliki novac igrajući protiv kineskih milijardera, holivudskih slavnih ličnosti i nekih od najboljih svetskih poker igrača tokom jedne noći. Crnogorski mediji takođe izveštavaju o velikoj svađi između Anđele Vukadinović i Džordža Kotrela u hotelu nakon što je izgubio novac, pri čemu je misica vikala na njega i izrekla mu teške reči. Anđela se oglasila za domaće medije i kratko izjavila:

"Nemam komentar. Radim na novom humanitarnom projektu, o tome možemo da pričamo."




Foto: Printscreen Youtube/Kad padnu haljine



Džordž Kotrel je 2016. godine bio uhapšen i proveo je osam meseci u zatvoru zbog pranja novca i prevare. Takođe je imao značajnu ulogu tokom kampanje za Bregzit, piše britanski dnevni list.

Triton poker turnir, poznat po visokim ulozima za elitne igrače, održava se u kazinu u Budvi, a hiljade ljudi ga prate onlajn putem uživo prenosa. Izvori tvrde da su se veliki gubici dešavali u privatnoj VIP sobi, osim ovog Džordžovog. Dejli mejl je pokušao da stupi u kontakt sa Džordžom Kotrelom, ali on nije bio dostupan za komentar.

Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju javnosti i dodatno skrenuo pažnju na kontroverznu prošlost Džordža Kotrela. Dok se spekuliše o budućnosti njegove veze sa Anđelom Vukadinović, interesovanje za njihov privatni život ne jenjava.
 

Ljubavni citati za nju: Pronalaženje pravih reči nije uvek lako!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>