Region

Svet

Goca Božinovska o Alibabićima: Prvo sebi dozvoliš da neke stvari ne vidiš, a sad odjednom vidiš! To je ružno!

Afera Alibabić još uvek diže prašinu, a Goca Božinovska jedna je od učesnica Farme koja je bila svedok početka veze Jovane i Danijela, i koja je sa spornim parom bila prilično bliska.

Goca Božinovska o Alibabićima: Prvo sebi dozvoliš da neke stvari ne vidiš, a sad odjednom vidiš! To je ružno!



Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!
Pevačica Goca Božinovska na Farmi je boravila kad i Jovana Nikolić i Danijel Alibabić. Sa ovim parom bila je u bliskim, prijateljskim odnosima, te je u šoku usled najnovijih informacija koje razotkrivaju da je brak Alibabića bio samo paravan i ništa više od toga.

Prema Gocinom mišljenju, cela situacija sa Alibabićima je normalna, jer su prerano ušli u brak, a nada se da će njih dvoje ipak pronaći način da se u miru razvedu.

"Meni je sve to normalno. Mladi su, zaleteli se, na brzinu ušli u brak. Govorila sam im da prvo treba da žive zajedno i da se zabavljaju. Mogli su i bez tog papira", rekla je Božinovska.

Goci se, iako su joj oboje dragi, nisu dopale međusobne optužbe.

"Malo mi je to ružno. Ne pljuj bunar iz kog si pio. Ako pljuješ po svojoj ljubavi do koju si juče ljubio, znači da je nešto u tebi. Jako mi je ružno. Dozvoliš prvo sebi da neke stvari ne vidiš i sad onda odjednom vidiš. Pogotovo što znam Danijela kao divnog i dobrog momka. Jovanu takođe volim. Ja se nadam se da će se to stišati i da će oni to mirnim putem da reše. Ako treba da se rastanu, neka se rastanu, Bože moj", rekla je Goca Božinovska.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>