Elita 7

Parovi

Elita 7: Stanija Dobrojević o Aneli Ahmić, Asminu i bebi! (VIDEO)

Prošle noći, dečko Stanije Dobrojević suočio se pred kamerama rijalitija ELITA 7 sa svojom bivšom partnerkom. Starleta sada govori o Aneli Ahmić, Asminu Durdžiću, bebi koju je izgubila i o tome ko se o nju ogrešio.

Elita 7: Stanija Dobrojević o Aneli Ahmić, Asminu i bebi! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype TvStanija je već petnaest godina prisutna u medijima. O njoj se često pričaju razne priče i spekulacije koje traju do danas.

Poslednjih meseci, starleta je, kako sama kaže, pretrpela veliki "linč" otkako je u vezi sa Asminom Durdžićem. Ta veza je izazvala brojne spekulacije, zbog čega se Stanija na kratko povukla iz javnosti i otišla iz Srbije.

U jednoj emisiji, Stanija je otvoreno govorila o svemu, potvrđujući istine i demantujući laži. Odgovarala je na sva pitanja novinara, razjasnivši mnoge misterije oko svoje veze i ljudi uključenih u nju.
Foto: Printscreen Youtube/Hype Tv/Stanija Dobrojević​
"NEĆE JOJ BITI DOBRO"

Kada je voditelj pitao Staniju da prokomentariše Aneli, rekla je: "Neće joj biti dobro kada počne da joj se vraća!" - izjavila je Stanija na Hype TV.

Stanija Dobrojević je takođe govorila o spontanom pobačaju koji je doživela dok je bila u vezi sa Asminom.

Tokom emisije, otkrila je mnoge detalje iz svog privatnog života, života svog dečka, kao i svoje porodice. Pričala je i o svom pokojnom ocu, mami Slavici, bratu Saniju, školskim danima, problemima, usponima i padovima kroz život i karijeru, kao i o provokativnim fotografijama po kojima je najpoznatija.


Možda vas interesuje:
Asmin Durdžić dao intervju pred suočavanje sa Aneli Ahmić!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>