Region

Svet

Dara Bubamara: Menjam imidž, ali ne znam kakav će biti, jer kopiram Rijanu

Gostujući u emisiji “Tačno u podne sa Marijom Lazić” na televiziji Pink, Dara Bubamara iskreno je odgovarala na sva škakljiva pitanja koja su joj gledaoci postavljali.

Dara Bubamara: Menjam imidž, ali ne znam kakav će biti, jer kopiram Rijanu



Na samom početku, Dara je prokomentarisala slike koje su izašle u jednom štampanom izdanju dnevnih novina a na kojima je pevačica uhvaćena u neprikladnim pozama sa jednim momkom, dok je pevala u gej klubu. Kao komentar, Dara je rekla:

"To je bio jedan gej klub, i momci su tu pravili haos, ludilo je bilo, ljubili su mi ruke, noge, stopala… I ja sam se mnogo opustila, pa su nastale te fotografije, i od toga je ispao skandal".

Dara je potom naglasila da sa Šakom Polumentom više neće snimati duete, zato što “sve što je dobro, ne treba ponavljati”. Pevačica je dobila mnogo pohvala za svoj izgled, a jedna gledateljka zamrila joj je što je pogazila svoju reč, rekavši davno da se nikada neće farbati u crno, na šta je Dara rekla:

"To je jedan put od onih kada kažete nikad ne reci nikad… Tada sam mislila da mi samo plavo dobro stoji, ali sada vidim da sam ovo u stvari ja. Mada, kada izađe novi album koji se već uveliko sprema kako naš tako i inostrani, sigurno ću opet promeniti imidž, samo još ne znam šta konkretno. Možda će to biti i frizura, jer je u stranom šou bizu to sasvim normalno da zvezde menjaju nešto na sebi pred izlazak novog albuma, a poznato je da ja kopiram Rijanu svojim frizurama, tako da ništa nije isključeno".

Pevačica je potom istakla da nema svoj Tviter kao ni Fejsbuk profil, iako ima mnogo lažnih. A na pitanje u kakvim je odnosima sa gospođom Tošić i Bokijem 13, Adžićeva je odgovorila:

"Nisam ni u kakvim odnosima sa Jelenom, a Boki 13, ko je to"?

Za sam kraj, Dara je otkrila da bi volela da ima petoro dece, ali da ne voli da miruje, te da će nastaviti sa rađanjem možda tek sledeće godine, prenosi Svet.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>