Region

Svet

Lepa Brena pretila Antoniji Šoli jer nije htela da joj prepusti autorska prava (Video)

Iako su joj kolege savetovale da odustane od svega, Antonija Šola nije htela da pristane na zahteve Lepe Brene . Šola je otkrila kako je do nesporazuma između nje i Brene došlo jer je odbila da joj ustupi autorska prava za pesmu "Metak sa posvetom" na kojoj je radila više od tri meseca.

Lepa Brena pretila Antoniji Šoli jer nije htela da joj prepusti autorska prava (Video)



"Brena je moćna žena i ne bih htela da joj se zamerim. Imale smo mali nesporazum, ali smo ga rešile. Nisam sklona tome da prepuštam prava na pesme drugima niti vidim potrebu za tim. Svoje pesme proživljavam lično, do kraja duše i ne mogu da ih prepustiti drugima. A gospođa Brena od mene je tražila da se odreknem autorskog prava. Poslala mi je ugovor na pet strana, a na njene zahteve nisam mogla da pristanem" - izjavila je Šola.

Nakon što je pevačica odbila da potpiše ugovor Brena joj je pretila da više neće sarađivati sa njom. Ipak, Šola je na kraju potpisana kao autorka pesme. Nije htela da priča o novcu koji je dobila za tu pesmu.

"Jednostavno ne znam koliko košta nešto što radiš sa dušom, a to još trebaš da prodaš prijatelju. Ne uklapa mi se to nikako i radije poklonim, ali onda idu autorska prava, pa Bože moj, moramo i mi od nečega da živimo. To je bio moj stav i kad je pesma "Metak sa posvetom" u pitanju - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>