Region

Svet

Miloš Bojanić: Prete mi zbog pomoći koju nisam dao deci

Od kada je objavljeno da nije dao pomoć domu za nezbrinutu decu u Bijeli, Miloš Bojanić je doživeo niz neprijatnosti, kamenjem su mu polupali prozore na kući u Baošićima, a redovno dobija i pretnje.

Miloš Bojanić: Prete mi zbog pomoći koju nisam dao deci



Ovaj incident dogodio se još u maju mesecu, ali popularni Braćala o svemu tome nije hteo da priča za medije. Međutim, sada je priznao da je bio proganjan iako ne smatra da je krivica bila na njemu. "Od kada znam za sebe, živim jedan miran život i desilo mi se to da zbog te priče o mojoj pomoći deci u Bjeli doživim velike neprijatnosti. Desilo se i to da mi anonimni huligani usred noći dolaze ispred kuće, psuju me, gađaju kamenjem moj dom i razbiju mi prozore. Proganjan sam zbog toga i verujte mi da se osećam jako neprijatno", rekao je Bojanić, koji ovih dana želi da ispuni svoje obećanje, ali, kako kaže, to ne uspeva, jer ne nailazi na saradnju od strane uprave doma.

"Čim sam dobio novac od 'Farme', kao što sam i obećao, krenuo sam sa pripremama za humanitarnu pomoć deci u Bijeli. Razmišljao sam da li da uplatimnovacili da kupim ono što im je potrebno, i shvatio da ne želim da razmišljam šta se desilo sa tim novcem, već je bolje da ih lično obradujem. Idealan povod mi je Nova godina. Pozvao sam direktora, gospodina Đukanovića, i rekao mu da želim da iznenadim decu, ali ne zbog obećanja nekog tamo, već zato što već godinama pomažem deci koja nemaju roditelje", započeo je priču za "Alo!" Bojanić.

"Kada sam mu saopštio da ću praviti paketiće za svakog od njih, a da neću dati novac, učinilo mi se u njegovom glasu da se njemu više sviđa druga ideja. Šokiran sam bio kada je izgovorio rečenicu:

'Nemoj da im u paketiće stavljaš bombone i slatkiše, nego im kupi stvari'. Da li je to moguće? Naravno da nisam mislio da pravim takve paketiće! I sam sam mu rekao da mi pošalje spisak šta sve od garderobe treba tim mališanima da bih to sve i kupio, a slatkiši bi bili usputni. Međutim, gospodin Đukanović mi se od tog trenutka, kada je trebalo da mi pošalje spisak šta je sve potrebno deci, ne javlja i izbegava naš razgovor. Pa valjda on radi za tu decu i želi da što pre kupim poklone?!

Očigledno je da je on očekivao novac a ne to da ja kupim sve što je potrebno!", dodao je Miloš i požalio nam se kako sada nema načina da pomogne, a to žarko želi. "Sada hoću da odnesem deci poklone, a ne mogu, jer mi se on ne javlja. Nisu meni tu čista posla, a i po medijima se provlači neka suma od 5.000 evra, a ja to nikada nisam izgovorio. Njemu je taj iznos izgleda sam došao u glavu! I pored svega, ja neću izneveriti tu decu i, ako treba, to ću uraditi preko Crvenog krsta iz mojih Baošića. Nikada neću izneveriti tu decu!", rekao je pevač i požalio nam se kako se sada oseća loše iako ništa loše nije uradio, ali nije komentarisao svoju izjavu:

"Kako bi na to gledao narod u Srbiji da ja njima dajem pare? Crna Gora je druga država. Ja živim u Srbiji i isto volim i Crnu Goru. Ipak je to druga država, to je problem Crne Gore, da se razumemo."

U želji da čuju njegov komentar, novinari su pokušali da stupe u kontakt sa direkorom doma "Mladost", međutim, gospodin Đukanović se nije javljao na telefon iako su zvali više puta tokom nekoliko dana. Jedina situacija kada su uspeli da komuniciramo sa nekim jeste kada se na fiksni telefon doma javila njegova sekretarica, koja nam je rekla da on nije tu. "Gospodin Đukanović nije tu i ne može vam se javiti do ponedeljka, jer ima obaveze. Pokušajte tada", rekla je, a na pitanje zašto nam se ne javlja na mobilni te šta ako nam treba hitno u vezi s donacijom, sekretarica je dodala: "Verovatno ima dosta obaveza, a i nema memorisan vaš broj. Preneću da ste zvali, pa ako nađe vremena, pozvaće vas."

Zanimljiv podatak koji je otkrio Miloš jeste da su nadležni iz doma vršili pritisak oko obećanja. "Jednom su me zvali i na dan operacije i vršili pritisak na mene iako sam im se ja sam javljao i govorio kada očekujem novac. I medijski sam od njih bio napadnut i nije mi bilo lako. Ja samo hoću da pomognem i zbog toga nema potrebe da se diže tolika prašina", izjavio je pevač.

Izvor : Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>