Region

Svet

Katarina Živković dobila 100.000 evra

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović ispunio je svoje obećanje koje je dao i posle punih godinu dana isplatio je honorar od 100.000 evra pobednici treće sezone "Farme" Katarini Živković.

Katarina Živković dobila 100.000 evra



"Dobila sam novac i sad mogu da kupim stan! Čekala sam da mi prvo cela svota legne na račun, pa da se tek onda pozabavim razgledanjem nekretnina. Stan se ne kupuje preko noći. Nikud ne žurim, zadovoljna sam i na privatnom i na poslovnom planu, pa mi nije bilo toliko važno kada će tačno biti isplata. Volela bih samo da pronađem lep i funkcionalan stan od 50-60 kvadrata na Novom Beogradu", izjavila je Katarina.

Sa druge strane Marijan Rističević koji je bio drugoplasirani u rijalitiju, tvrdi da mu ni dinara nije uplaćenoo na račun.

"Mene nisu isplatili. Ni za drugu nagradu od 50.000 evra, ni honorar za 15 nedelja i četiri dana provedena tamo, odnosno 1.500 evra po nedelji, što dođe 22.500 evra bez ona četiri dana. Nisam dobio ni ugovor od njih, a kamoli novac. Belog dinara nisam video! Ništa nisam dobio, sem upale pluća kad sam izašao s 'Farme'" - rekao je Marijan.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>