Region

Svet

Rada Manojlović: Sanjam da zapevam na Marakani

Pevačica Radmila Rada Manojlović vratila se nedavno na estradnu scenu novim singlom „Marakana“, koji predstavlja uvertiru za njen drugi album čiji se izlazak očekuje za dve nedelje. Ako se po pregledu na „Jutjubu“ uspešna pesma prepoznaje, "Marakana“, koju je za dan pogledalo skoro 50.000 ljudi, budući je veliki hit.

Rada Manojlović: Sanjam da zapevam na Marakani



“Reakcija publike na novu pesmu je odlična, baš kao što smo njeni autori i ja očekivali”, kaže u razgovoru za “Novosti” Rada i dodaje: “ Primetila sam da je naziv pesme izazvao zanimljive komentare, pa bih iskoristila priliku da publici objasnim da pesma nije navijačka, već prava ženska. Devojka ostavlja dečka i, umesto da plače i tuguje, odlučuje da se proveseli sa društvom do zore.

"Marakana" nije dvosmislena, već u pesmi predstavlja veliku gužvu i veoma je melodična reč, tako da je bila odlično rešenje Miloša Roganovića, koji ju je potpisao”, kaže Rada i na pitanje koliko je zadovoljna ostalim pesmama, te da li planira solistilčki koncert veli:

“Tim koji dobija ne treba menjati, pa su tako i na ovom albumu provereni saradnici, uz Roganovića, Filip Miletić, a po pesmu su uradili Damir Handanović, Blizanci i Zoran Marjanović. Snimila sam osam, uglavnom 'brzih' numera, koje je publika i navikla da čuje od mene, ali imam i dva-tri prava narodnjaka, u kojima će se, nadam se, mnogi pronaći. Planiram da snimim nekoliko spotova, a prvi će biti za 'Marakanu'. Potrudila sam se da album bude dobar, a kad me pitaju za očekivanja, uglavnom odgovaram skromno. Neka bude kao prošli i biću zadovoljna. Činjenica je da je moj prvenac "Deset ispod nule" bio slušan. Zadovoljna sam zvukom, idejama i nadam se da će publika prepoznati naš trud. Nerealno je u ovom trenutku pričati o velikom koncertu, budući da imam jedan album iza sebe. To, naravno, ne znači da ne sanjam da se jednog dana i to dogodi. Navikla sam da idem korak po korak, da ništa ne požurujem i da sve zaslužim sopstvenim trudom, radom i zalaganjem".

Izvor: Novosti
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>