Region

Svet

Tanja Savić zida kuću od 500.000 evra

Pevačica Tanja Savić koja je nedavno iz Australije doputovala u Srbiju zajedno sa suprugom Dušanom i sinom Maksimom, rešila je da sagradi kuću u Beogradu.

Tanja Savić zida kuću od 500.000 evra



Naime, pevačica i njen suprug kupili su zemljište na Zvezdari i počeli sa gradnjom vile u kojoj planiraju da nastave svoj porodični život.

"Jedan od glavnih razloga Tanjinog boravka u Srbiji je bila potraga za odgovarajućim zemljištem, na kojem bi ona i Dušan izgradili svoj dom. Posle višenedeljne potrage, kupili su plac na Zvezdari i odmah sa arhitektom ugovorili izgradnju velelepne vile koja će imati nešto više od 500 kvadrata, a čija će ukupna cena biti oko 500.000 evra. Kako je mlada pevačica navikla u Australiji na prostrani dom, želela je da joj i u Beogradu bude ugodno kao u “zemlji kengura“, te je odlučila da ne žali para za svoju novu kuću" -izjavio je izvor i dodao:

"Kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo. U prizemlju će biti velika dnevna soba, koja će biti u potpunosti urađena od drveta i kamena, a ovih dana iz inostranstva treba da stigne starinski kamin za ovu prostoriju. Iako su u toku tek grubi radovi, “Grandova“ zvezda je mislila o svemu, pa je već naručila nameštaj iz Italije, kao i mermerne stubove koji će ukrasiti njen budući raskošni dom. Savićeva će se u narednom periodu konsultovati sa izvođačima radova oko izgradnje velikog zatvorenog bazena u kući, ako to bude izvodljivo zbog već zacrtanog plana prostorija. U svakom slučaju, mali Maksim će moći da se brčka na spoljnom bazenu, kao i da uživa u velikom dvorištu oko kuće" - zaključuje izvor blizak paru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>