Region

Svet

Katarini Živković ukrali torbu sa 700 evra

Pevačica Katarina Živković pre nekoliko dana doživela je mali nervni slom, kada je sa prijateljima posetila leskovačku roštiljijadu.

Katarini Živković ukrali torbu sa 700 evra



Naime, pevačici je neko ukrao torbu u kojoj se nalazilo 700 evra. Pored para u torbi joj se nalazilo još mnogo vrednih stvari. Katarina se uz hranu i piće opuštala, pošto je bukvalno sa nastupa došla na ovu manifestaciju. Kada su došli trubači krenula je iz torbe da uzme pare, međutim u onolikoj gužvi neko je torbu pokupio sa stolice na koju je Kaća okačila.

"Pao mi je mrak na oči. Počela sam da je tražim svuda oko sebe... Plakala sam i vrištala od muke. Prvo sam pomislila da je nečija šala ali nažalost, nije bilo tako. Dok sam ja igrala i veselila se, neko je iskoristio priliku da mi ukrade torbu. Unutra je bio deo mog honorara, noutbuk, nekoliko skupih parfema koje sam kupila za poklon, naočare, i ko zna šta još" - požalila se Katarina.

Iako je odmah pozvala policiju, oni su jedino mogli da naprave zapisnik:

"Dva dana nisam izlazila iz kuće nakon toga. Dobila sam bolove u stomaku na nervnoj bazi i temperaturu. Policija mi je posle dva dana javila da su mi nađeni dokumenti, što jedina dobra stvar u celoj priči" - zaključila je pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>