Region

Svet

Severina: Pevaću do samog porodjaja

Pevačica Severina Vučković nedavno je izjavila kako ni malo nije razmažena trudnica i kako će najverovatnije raditi do samog porođaja.

Severina: Pevaću do samog porodjaja



"Posavetovala sam se sa ginekologom i on mi je rekao da sve radim po osećaju jer nemam rizičnu trudnoću. Smanjila sam dosta obaveza i čuvam se, ali isto tako od trudnoće ne pravim bauk. Uživam u njoj! Moja majka je radila sve do samog porođaja, kao što rade mnoge žene. Više neću da nastupam, ali ću raditi u studiju i snimati pesme za novi album" - izjavila je Severina koja do pauze ima još tri zakazana koncerta.
 
"Nastupam još u Crnoj Gori i Sloveniji, a moj poslednji koncert u Hrvatskoj u ovom periodu biće 9. septembra u Vinkovcima. Mislim da će on za moj bend, moju publiku i mene biti veoma emotivan".

Sevrina je nedavno nastupala u u Novom Bečeju i to sa visokom temperaturom i sa upalom grla. Ipak, o otkazivanju koncerta nije razmišljala.

"Nebrojeno puta pevala sam sa temperaturom i umela bih da kažem da su me publika i koncert ozdravili. To je poseban osećaj. Pevam od desete godine i malo je koncerata koje sam otkazala jer me posao ispunjava i čini vrlo srećnom. Od malih nogu prema poslu osećam veliku ljubav, ali i odgovornost. Pre koncerta osećala sam se bolje, pozitivna energija širila se u koncentričnim krugovima i odlučila sam da ipak pevam, uprkos upali grla. Na bini sam većinu koncerta presedela i shvatila da publici i nisam potrebna. Oni su sami i pevali i plesali umesto mene. Zahvaljujem im se što su mi te večeri pružili puno ljubavi. To je za mene nezaboravan doživljaj, 50.000 duša koje s vama pevaju uglas" - zaključila je Severina.
 
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>