Region

Svet

Olja Crnogorac: Ne drogiram se

Pošto je ovih dana ponovo aktuelan video klip na kojem Olja Crnogorac izvodi strptiz, povela se i polemika o tome da li se na snimku vidi i droga koja je u “linijama” na stolu. Povodom natpisa u novinama Olja je izdala i saopštenje za javnost u kome je naglasila da se ne drogira i da vodi zdrav život.

Olja Crnogorac: Ne drogiram se



"Zadnjih par dana je ponovo aktuelizovan moj stari PRIVATNI video snimak imitacije sriptiza. To je bilo jedno veselo veče sa mojim dragim prijateljicama i potpuna "opuštencija". Desilo se šta se desilo i naravno da nisam oduševljena što je video dospeo u javnost. Ali život ide dalje. Nisam najsrećnija ali se i ne stidim. Dosta truda ulažem u svoj fizički izgled, pazim šta jedem, redovno vežbam, ne pijem i ne pušim. Ne samo da se ne drogiram i ne znam kako se droga koristi, nego sam izraziti protivnik njenog konzumiranja, što svi moji prijatelji znaju. U ovakvim situacijama ljudi obično spominju izreku da ne postoji loš publicitet i ja se nadam da je tako."

"Jedino me brine "tempiranje" ponovnog lansiranja ovog videa sa odličnim rezultatima moje agencije za modele "Only one model" i idiotske insinuacije o drogi, da nisu deo podlog plana nekoga kome se ne sviđa da ima kvalitetnu konkurenciju! Moguće je da je konstantno pojavljivanje agencije "Only one model" u medijima u najboljem svetlu nekom jako zasmetalo, pa je u nedostatku podlih ideja ponovo izvađen video o kome se pisalo i pisalo ranijih godina. Od takvih napada mogu da se odbranim samo kvalitetnim radom i nastavkom izuzetno dobre saradnje sa medijima."

Srdačno vaša

Olja Crnogorac 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>