Region

Svet

Farma počinje 4. septembra

Jedan od najgledanijih rijalitija "Farma" od septembra počinje ponovo sa emitovanjem na televiziji Pink, a kasting za nove VIP učesnike počinje danas.

Farma počinje 4. septembra



"Željko je oduševljen skokom gledanosti i uspehom novih emisija i letnje programske šeme" - izjavio je izvor blizak Mitroviću i dodao:

"Osim što će Pink obogatiti za nove projekte, a to su između ostalog svetski megapopularni kviz „Money drop”, kao i porodični kviz „Family fortune”, Mitrović je rešio da od jeseni vrati i „Farmu”. Kasting počinje danas, a s obzirom na to da su učesnici ovog rijalitija uspešno unapredili svoje karijere, očekuje se veliko interesovanje poznatih pevača, glumaca, sportista i političara, koji bi se 100 dana borili za vredne novčane nagrade" - kaže izvor i dodaje da će u novoj sezoni biti angažovani i novi voditelji ovog rijalitija.

"Vlasnik Pinka sve češće dobija predloge da proba da razbije voditeljsku monotoniju. Shvatio je da gledaoci sve manje vole kada se vrti nekoliko istih voditelja u svim projektima i rešio je da osveži svoje jato novim snagama. Nezvanično, nove kvizove trebalo bi da vode glumci Nataša Ninković i Aleksandar Srećković Kubura, ali se do jeseni očekuje još snažnija adrenalinska injekcija" – zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>