Region

Svet

Željko Vasić trijumfovao u Vrnjačkoj Banji (Foto)

Pop pevač Željko Vasić sa pesmom „Okrenuću svet“, pobednik je šestog po redu festivala zabavne muzike „Banja 2011 Dunav osiguranje“ čije finale je održano preksinoć u prestonici srpskog turizma.

Željko Vasić trijumfovao u  Vrnjačkoj Banji (Foto)





Drugo mesto osvojio je Marko Bulat sa pesmom „Beogradski splavovi“ dok su treće
mesto zauzeli Ivan Čanović i Merima Njegomir koji su izveli duetsku pesmu „Visine“. Prvu nagradu novinarskog žirija osvojio je sastav NS Lejdis, odnosno Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić pesmom „Laži“ a njihov scenski nastup takođe je dobio najbolje ocene.

Kao miljenici publike na festivalu Vrnjačka banja posebno su se istakle sestre bliznakinje Marina i Marija Gobović.

Sasa Matejic



Nikola Paunović, iako ozbiljno povređen, nastupio je uz pomoć štaka, i dobio nagradu za najbolji tekst, odnosno pesmu „Tražim te“, dok se Dejan Matić zakitio nagradom za najbolju interpretaciju, ali i nagradom publike.

Sasa Matejic

Nagradu opštine Vrnjačka Banja dobila je mlada i veoma talentovana Ana Živković za pesmu „Kampari“, a specijalnu nagradu festivala dobio je Ivan Gavrilović.

"Šta reći, osim da sam počastvovan i da mi je zaistadrago zbog nagrade. Pesma je jako kvalitetna i mislim da će vrlo brzo opravdati titulu najbolje", rekao je Željko Vasić neposredno po proglašenju.



U revijalnom delu festivala nastupili su finalisti muzičkog šoua televizije Hepi, a publici se svojim prvim mini koncertom predstavila upravo pobednicaovog takmičenja Aleksandra Aleksić. Po završetku oficijelnog dela festivala, publika u Banji je uživala u jednočasovnom koncertu Bojana Marovića kome se na sceni pridružio i pobednik
festivala.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>