Region

Svet

Kaya Ostojić: Baš me briga što sam zabranjena na Pinku!

Pevačica Katarina Ostojić Kaja je već nekoliko godina zabranjena na "Pinku", a pošto se nedavno pomirila sa Tijanom Dapčević i svojom kumom Majom Marijanom, sa kojom nije govorila tri meseca, ona je najavljivala i pomirenje sa ružičastom televizijom.

Kaya Ostojić: Baš me briga što sam zabranjena na Pinku!



Umeđuvremenu je očigledno došlo do nekih promena, a Kaja je tim povodom rekla: "Sve što je bilo do mene, ja sam učinila. Sad više ništa nije do mene. Već sam i zaboravila zašto sam na toj televiziji zabranjena. Pravo da vam kažem, više mi nije ni važno i nemam nameru da se bavim tom pričom. Baš me briga zašto sam zabranjena, ko mi je to "napakovao", ko je šta rekao...Hvala Bogu, ima sad i drugih gledanih televizija tako da mogu i bez "Pinka" ", rekla je pevačica.

Zašto nije došlo do najavljivanog pomirenja, saznaćemo, ali čini se da je Ostojićeva baš zaboravna u poslednje vreme, osim što je zaboravila zašto je u nesporazumu sa televizijom Željka Mitrovića, ona je zaboravila i formalno da se razvede sa suprugom. Međutim, bitno je da je Kaja u dobrim odnosima sa svojim koleginicama.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>