Region

Svet

Melina Džinović: Nisam se udala da bih radila!

Nakon šokantne vesti o razvodu poznatog pevača Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge i modnog kreatora Meline, javnost je ostala u šoku. Ipak, drama popularnog para se nastavlja.

Melina Džinović: Nisam se udala da bih radila! Foto: Printsreen Youtube/K1 TV



Meline je otkrila detalje o svom braku sa Harisom, govoreći o svojim životnim planovima nakon što se udala za pevača. Par je zajedno proveo punih 22 godine i za to vreme dobili su predivnu decu - ćerku Đinu i sina Kana. Međutim, nakon zvaničnog razvoda, Haris je počeo da iznosi prljav veš iz njihovog odnosa. Popularni pevač optužio je svoju, sada već bivšu suprugu da je sa njim isključivo bila zbog novca, dok je Melina, gostujući u emisiji "Goca show" na televiziji K1 javno govorila o tome da se nije udala, kako bi radila. 

- Bila sam trudna i mene žena, koju sam tek upoznala pita: "Dobro, a čime ćeš da se baviš sad kad se porodiš?", a ja kažem: "Iju, pa nisam se udala da radim". Ja sam tako stajala iza toga da je moj plan životni da ja budem majka, domaćica, da pratim supruga... -  pričala je ponsono Melina, no ipak dodala je da je Haris želeo da joj pruži mnogo više od toga, te da i ona započne neki svoj biznis: 

- Nego jednostavno nisam znala da moj suprug ne planira da ja budem majka-domaćica i da ga pratim. I na tome sam mu beskrajno zahvalna. To je takva retkost kod muškarca, pogotovo kod uspešnog muškarca, da on ustvari od sebe odjava. Jer ja kada sam počinjala da radim, nisam imala više toliku mogućnost da mu toliko budem posvećena. Vrlo je teško otkinuti od sebe i reći: "Idi budi osoba, idi ostvari se, idi nauči... - dodala je Melina.

Kako je i sam pevač isticao u medijima, svoj život je podredio Melininim potrebama, a to je podvrdila i sama kreatorka pre izvesnog vremena u popularnoj emisiji.

- On izgleda tako strogo, pa ja pored njega izgledam tako mekše, ljubaznije i slađe i onda ljudi kažu: "Jao, jadna ona sa njim". A za njega u stvari sve isključivo zavisi od mog raspoloženja i udovaljava se meni. Ja sam tu, ma kakva princeza, puno više od toga. Čak mislim i da mi je previše dozvolio. Ja sam njemu davno rekla: "Ja na tvom mestu nikada nama sve ovo ne bih dozvoljavala", ali on voli da udovolji - rekla je modna kreatorka u "Goca show" na televiziji K1. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>