Region

Svet

Saša Vidić: Karleuša može da peva samo u auspuh servisu

Jelena Karleuša i kreator Saša Vidić su  zaratili, jer ju je Vidić "skratio" za 7000 evra sabotirajući njen nastup u jednom beogradskom klubu.

Saša Vidić: Karleuša može da peva samo u auspuh servisu



Naime, Saša je predložio vlasniku jednog kluba u kom je Karleuša trebalo da nastupa da zapravo angažuje Natašu Bekvalac, jer Jelena nije najbolji izbor. "Saša je vlasniku kluba rekao da Nataša za iste pare pravi bolju atmosferu i da je siguran da će na njenom nastupu biti pravi haos. S obzirom na to da je Bekvalčeva baš to veče nastupala u klubu 'Sinema' na humanitarnoj večeri, Vidić mu je predložio da odu tamo te da se sam uveri. To se i dogodilo, pa je gazda 'Tajm-auta', oduševljen onim što je video, odmah izvadio pare i 'kaparisao' Bekvalčevu," rekao je dobro obavešten izvor.

Na pitanje da li istinita informacija da je Vidić sabotirao Karleušin nastup, on je odgovorio: "Nemam veze s tim! Ne poznajem nikakve gazde lokala i ne zakazujem tezge. Kad ja budem imao lokal, kod mene neće pevati. Zapravo, pevaće posle fajronta. A ako otvorim auspuh servis, Karleuša će uvek biti rado viđen gost i moći će da peva kao karburator", izjavio je kreator.

Pevačica i kreator su sarađivali krajem devedesetih i bili u odličnim odnosima ali izgleda da je njihov dobar odnos samo deo prošlosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>