Region

Svet

Miloš i Maja odbili da se pojave na sudu

Pevač Miloš Bojanić i njegova koleginica Maja Nikolić, protiv kojih je podneta tužba zbog antisemitskih izjava u rijalitiju „Dvor”, nisu se juče pojavili na zakazanom saslušanju u Palati pravde, zbog čega je odloženo ročište.

Miloš i Maja odbili da se pojave na sudu



"Imam svog zastupnika koga sam poslao na sud, a kada bude došlo vreme za suđenje, rado ću se odazvati jer ja ne bežim od zakona. Tada ćete imati dosta materijala da pišete i priliku da vidite sve one koji su mi naneli zlo kako mi se javno izvinjavaju" – objašnjava Miloš i dodaje:

"Rano je da bilo šta komentarišem, ali s obzirom na to da ste novine koje nikada nisu izvrnule moje reči, mogu da kažem da sam uvek bio žrtva. Međutim jak sam mentalno i sve ću izdržati" - rekao je pevač.

Miloš takođe dodaje da mu je savest mirna i da ima punu podršku predsednika opštine Jevreja iz Novog Sada, Gorana Levog.

"Nakon cele hajke koju su pojedini mediji pokrenuli protiv mene, otišao sam kod predsednika opštine Jevreja Gorana Levog u Novom Sadu i lično porazgovarao sa njim. Kao čovek i građanin ove zemlje potvrdio sam mu da ne mrzim Jevreje, već naprotiv. Čim sam mu izneo svoje misli naišao sam na veliko razumevanje i podršku čoveka koji me je odmah procenio" - zadovoljno je rekao Miloš koji za celokupnu situaciju optužuje pevačicu Mirjanu Miku Kostić.

"Mika Kostić je zabadala nos tamo gde joj nije bilo mesto. Nije jasno šta joj je trebalo da provocira Maju Nikolić i da upire prstom u nju, kao da je namerno izazivala zlo. Dok ona nije počela da trabunja o antisemitizmu ja nisam ni imao pojma šta to znači" – revoltirano je priznao on i poručio da se ne plaši kazne zatvora.

"Kada se dokaže da sam kriv ne treba me braniti, već naprotiv."

"Nikada nisam bežao od zakona, a što se mojih reči tiče, odnosile su se na Medlin Olbrajt i Jevreje o kojima su svi ljudi pričali i pisali sve najgore, a sad meni sude – razočarano je zaključio folker."

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>