Region

Svet

Mile Kitić prevaren za 43.000 evra!

Mile Kitić prevaren je za 43.000 evra! Kako, naime, “Svet plus“ saznaje, poznati folker je iskeširao taj novac investitoru za lokal u okviru luksuznog kompleksa u Doboju, koji je trebalo da ima bazen i dva hotela. Kada je na kraju sve završeno, pevač je shvatio da od luksuznih zdanja nema ništa, te da je prevaren.

Mile Kitić prevaren za 43.000 evra!



”Ljut sam, ali nema mi pomoći! Dobro su me prevarili jer sam platio jedno, a dobio nešto sasvim drugo. Džaba mi što imam taj lokal, kad ga ne koristim i ništa mi ne vredi. Kao da sam sve te evre bacio u kontejner! Pokušavao sam i da ga prodam, ali niko neće da ga kupi. Ma prodao bih ga budzašto, samo da više stavim tačku na tu priču!“, kaže Kitić za naš magazin, i otkriva kako je nasamaren:

”Želeo sam da moj brat radi u tom lokalu, ali nije mi se dalo. Investitor me je navukao na dobru priču – pokazao mi je plan kako bi trebalo da izgleda kompleks sa zatvorenim bazenom i dva hotela. Slagao me je da će jedino moj lokal izlaziti na bazen, a ja sam tu video dobru priliku za biznis – ljudi vole da se kupaju, a lokali oko bazena dobro rade! Međutim, ništa od toga nije urađeno. Ima još kupaca koji su ozlojađeni, pripremali su se da ga tuže...”

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>