Region

Svet

Mnogi zaboravili godišnji pomen Kseniji Pajčin

Na Novom groblju u Beogradu u sredu je obeležena godišnjica smrti tragično preminule pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta prošle godine ubio dečko Filip Kapisoda, a potom izvršio samoubistvo.

Mnogi zaboravili godišnji pomen Kseniji Pajčin



Posle opela koje je bilo održano u crkvi, njena porodica – majka Ljubica, otac Miloš, polusestra Mia, ujak…. kao i najbliži prijatelji među kojima su bili stilista Bane Dević, pevači Danijel Alibabić, Lejla Hot i MC Stojan upalili su sveće i buketima cveća okitili njenu večnu kuću.

Dok je kiša rominjala, prisutni, među kojima su bile i devojke iz Ksenijine plesne škole, ćutke su stajali pored velikog crnog mermernog groba i prisećali se najlepše među najlepšima, kako su je njeni bliski prijatelji često zvali. Novinarske ekipe su stajale sa strane, trudeći se da ne remete porodicu i prijatelje, škljocanjima aparata, ali je jedna TV ekipa ipak bila zamoljena da se malo udalji, jer je preterano blizu prišla.

"Došli su oni koji su trebali i uopšte se ne opterećujem ko je tu, a ko nije. Ljubica neće davati izjave, nije joj lako, pogotovo posle onih novinskih napisa. A i šta da kaže? Da joj je teško? To se podrazumeva…"- rekao je Bane Dević koji je stajao sa Alibabićem.

Novinari su očekivali i imitatora Gorana Stoićevića Karamelu koji je više puta izjavljivao kako je bio blizak sa Ksenijom, ali se on nije pojavio. Možda je došao pre pomena, ili kasnije, kao što je to uradio kada je bilo obeleženo šest meseci od njene smrti. Nisu bili ni članovi grupe „Beat Street“ u kojoj je Ksenija započela karijeru, kao ni Damir Radojičić, njen kolega iz grupe „Duck“, ali ni Marija Šerifović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>