Region

Svet

Nataša Bekvalac: Ostala sam bez osobe koju sam najviše volela (Video)

Pevačica Nataša Bekvalac gostujući u emisiji kod hrvatske voditeljke Nikoline Pišek, ponovo je progovorila o razvodu iako je tvrdila da posle emisije "Ami G show" nikada neće to spomenuti.

Nataša Bekvalac: Ostala sam bez osobe koju sam najviše volela (Video)



Nataša je Nikolini u "IN Magazinu" otkrila da nema puno pravih prijatelja i da upravo nesereće drugih ljudi najbolje prodaju novine.

"Mislila sam dugo, skoro šest i po godina, da moj privatni život nikada ne može da trpi zbog poslovnog. Nažalost, itekako je trpeo, i nije odoleo, i nisam uspela. Verujte mi, dva puta sam osetila na sopstvenoj koži da ništa ne prodaje toliko dobro novine kao nesreća. Imala sam tu nesreću da to iskusim na svojoj koži i nimalo nisam ni ponosna ni srećna zbog toga, ali verovatno je to moja sudbina." objasnila je pevačica i dodala: "To što je urušeno nije dovoljno jako i sve ima svoje razloge i sve se dešava baš upravo zato što treba da se dešava tako" - rekla je Nataša i dodala:

"Volela bih da kažem da imam prave prijatelje i volela bih da ih imam mnogo, ali kada bih vam to rekla, slagala bih. U biti, moji prijatelji mogu se prebrojati na prste jedne ruke."

Na kraju intervjua Nataša je dodala da je ostala bez osobe koju je najviše volela.

"Kada ste satkani od niti od kojih sam ja satkana,a to je čista emocija, onda vam je potrebna ona stvarno ogoljena ljubav..."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>