Region

Svet

Zorica Markoivć: Lepi od srca želim mnogo dece i muževa?!?

Otkako je počeo novi rijaliti na televiziji Pink, Zorica Marković je shvatila da je njen kolega Era Ojdanić bio u pravu za sve što je rekao i uradio Lepi Lukić. Koleginica je toliko razočarala da se sada javno izvinjava Eri za sve što je loše rekla o njemu. A ima poruku i za Lepu.

Zorica Markoivć: Lepi od srca želim mnogo dece i muževa?!?



"Lepi Lukic želim mnogo zdravlja, mnogo dece, mnogo para"…

Decu u 70 i nekoj godini?

"Slušaj me šta ti pričam! Od srca joj želim zdravlja, para, dug život, mnogo dece, mnogo muževa kao i ranije, mnogo para na kocki. Želim joj malo više od tri hita, a to su Srce je moje violina, Od izvora dva potocića, Čaj za dvoje. Želim joj da, što bi rekao Ekrem, sve šouove prode, pobedi, uzme pare i uloži u kafanu kako bi je napunila".

Žena ima kafanu, sada ti je konkurencija?

"Vidi, ja kafanu držim zato što moram od nečega da živim, jer ceo svet zna da sam dve godine ležala bolesna zbog tri baj-pasa. Ovaj grad je toliko veliki da narod, hvala bogu, može da bira gde će".

Otkud priča da si Lepi dužna 500 evra?

"Ja joj nisam ništa uradila osim što sam je izbrisala iz svog života kao prijatelja. Kad je pevala kod mene, nije prodala ni 12 karata. Napunila sam kafanu na mišiće jer sam zvala koga sam znala i kako sam umela da bih napunila salu. Sve što sam zaradila te večeri dala sam njoj, sve osim tih 500 evra. Nije sramota da ne napuniš salu, svima nam se to dešavalo, svi smo imali promašaje… S obzirom na prijateljstvo, mislila sam da će reći jebeš 500 evra jer sam ja iz tog posla i znam kako to ide, nisam ja Mika Fleka. Ako ne napunim kafanu, sednem sa čovekom i kažem Brate, šta ćemo da radimo? Ja sam to ispričala, a Lepa je počela da me naziva budalom… Pokazala je da mi nije prijatelj.

Za tebe pričaju da voliš piletinu, a šta je sa njom?

"Ma ona voli i piletinu, i teletinu, i govedinu, sve voli, razumeš?! Ona voli svako meso.

Kakva ti je Lepa Lukic na Dvoru?

"Interesantni su mi Ðus, MC Stojan, Dejan Milicević, ljudi koji su duhoviti".

Stojan je rekao Lepi da joj treba pastuv?

"Pa je l’ vidiš kako piletina razmišlja".

Lepa se baš naljutila.

"Pa ona večito glumi nešto. Njoj niko ništa ne može i ne sme da kaže, a ona može svakom svašta da uradi. Branila sam je kad je Era u Velikom bratu napadao, a ispostavilo se da je sve tačno što je čovek rekao. Evo, javno se Eri izvinjavam za sve što sam rekla, očigledno je čovek bio u pravu… I sad ja treba da pustim da pišaju i se.u po meni da ne bih izgubila njene fanove. Ma boli me baš du.e, eto…

Da li je Lepi krivo što sada nije bila prva kraljica na Dvoru?

"Naravno da joj je krivo, pa to vidi ceo svet. Koga god da sretnem to mi kaže… Ako joj je neko stavio krunu pre sto godina, ne mora ceo život da bude kraljica. Šta su onda Snežana Ðurišić, Ana Bekuta, Lepa Brena, Ceca? Onda su one boginje!

Nada se Lepa da će da uzme 50.000 evra?

"Pa to joj je osnovni cilj, ali šta će ona žena. Nema posla, ko će nju da zove, koga ona više interesuje, boli ih uvo".

A vidiš kako je zovu u rijalitije stalno?

"Zovu je jer je okarakterisana kao duhovita, ali ako je ona duhovita, mi svi treba da se ubijemo".

Ako pobedi?

"Ma boli me du.e da li će da pobedi ili neće, ne razmišljam o njoj uopšte, imam posla. Je.e mi se baš!

Stojan je bacio oko na nju, da je ne smuva?

"Pa bolje da smuva"…

Koga? Neku babu?

"Pa gde ćeš veću babu od nje?! On se dečko zajebava, boli ga uvo"…

Vendi kaže da si žena kratkog daha i da si za nju prašina?

"Koga ti hlebom, on tebe kamenom. Poslala sam joj poruku da očisti sneg ispred ulaza, pa sam joj tom prilikom rekla da ne bi bilo loše, pošto u ovom gradu žive civilizovani i normalni ljudi, a mi treba da idemo u Evropu, da razmisli o preseljenju u neki drugi grad".

Ti joj to pretiš?

"Ma kakva pretnja! Prošla sam njenom ulicom i videla ispred vrata puno snega, pa sam joj preporučila da se bavi rekreacijom umesto nekim bezveznim stvarima… Ona me ne ostavlja na miru, a sad se našla da štiti Katarinu Živković za koju uopšte ne znam ni ko je, ni šta je, ni odakle je… Ta Katarina je rekla za mene da sam baka za nju. Za nju sam dama, a baka nisam jer ne bih baš mogla da imam onoliku kobilu za unuku… A da bi razgovarala sa bakom, ona prvo mora da nauči da ispravno govori, gramatički pravilno, da se ne frlja sa padeži i ostalo"…

Au, ala si ih oplela.

"Katarina je, kao, dolazila u moju kafanu i trošila pare. Pa šta hoće, da pije džabe? Ne može brate, i ja idem u druge kafane, pa plaćam. Šta, kao potrošila stotinak evra i ja se kao obogatila od nje?! Ajd’ da ne pričam šta je radila, bolje joj je da ćuti".

Pa šta je radila?

"Pa neću da kažem, ovo joj je krajnja opomena da ćuti. Obema im je bolje da ćute, i njoj i Vendi. U stvari, svim trima im je bolje da ćute, i čuvenoj kraljici Lepi, i Vendi i Kaći. Mnogo sam videla. I Hičkok bi se obradovao svemu tome… Horor! Budu li me čačnule, dobiće šta su tražile! Sve tri da ćute!

Kakav ti je Dejan Milicević, ti si radila sa njim?

"Nisam ga videla 15 godina, ali mi je super, umirem od smeha. Emotivan čovek. Skroz je normalan, i od njega očekujem da napravi veliki šou na Dvoru".

A Urška?

"Super mi je, žena uživa u životu. I treba da se ‘vata ako joj se to radi. Dokle ćemo da pljujemo sve što i sami radimo".

Vendi kaže da je Bebi naduvana?

"Svi smo ku..c na bicikli, Vendi je najbolja. Vendi svaka čast, mislim da tebe treba izabrati za kraljicu! Bebi je legenda, cenim njenu pamet i inteligenciju. Žena se tako ponaša ceo život, a to što voli da popije, pa šta?! Pije 90 odsto nacije, pa šta"!

Izvor: Scandal


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>