Region

Svet

Halid Muslimović čeka presudu i preti bivšoj ljubavnici!

Halid Muslimović čeka presudu i preti bivšoj ljubavnici! Očajan je zbog toga što ga sledeće nedelje čeka presuda zbog prebijanja ljubavnice Sonje Bašić 2018. godine, pa joj je pretio putem poruka.

Halid Muslimović čeka presudu i preti bivšoj ljubavnici! Screenshoot/Instagram
Nakon što je Osnovni sud u Prijedoru doneo odluku da pevač Halid Muslimović mora da isplati dug ženi s kojom je bio u vezi u periodu od 2015. do 2018. godine u iznosu od 78.000 evra, čeka ga još jedna presuda. Naime, Sonja je pre tri godine tužila Muslimovića za fizičko zlostavljanje sudu u Banjaluci, a po svemu sudeći, ne piše mu se dobro. Svestan da će biti osuđen sledeće nedelje, očajni pevač obratio se Bašićevoj putem Vocapa i tom prilikom joj je pretio.


- Krava koja da 50 litara mleka i prospe nogom završi u mesnoj industriji - jedna je od poruka koje su iznenadile Sonju. Međutim, Halid tu nije stao, već je bivšoj ljubavnici poručio da joj "fino leži to i da ide nagrada", a kao prilog joj je poslao fotografiju sanduka sa cvećem.Bašićeva je bila šokirana porukama koje je dobila od Muslimovića.

- Svesna sam da je uplašen i očajan zbog presude koja ga čeka - kratko je rekla za Kurir. Podsetimo, Muslimović je u julu 2018. godine brutalno pretukao Sonju između dva i tri časa ujutru na relaciji magistralnog puta Banjaluka-Kozarac, a presuda za taj slučaj očekuje se u narednim nedeljama.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>