Region

Svet

Marijana Seifert u telefonu imala stravične poruke poslate pre nestanka!

Nestanak rijaliti zvezde Marijane Seifert: Otkrivene stravične poruke poslate pre nestanka. Marijana Seifert, poznata rijaliti zvezda, nestala je 27. aprila 2022. godine, ostavljajući porodicu i fanove u šoku. 

Marijana Seifert u telefonu imala stravične poruke poslate pre nestanka! Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production



Nestanak poznate rijaliti zvezde Marijane Seifert u Zagrebu, 27. aprila 2022. godine, ostavio je njenu porodicu i fanove u potpunom šoku i neverici. I dok se mediji i javnost trude da rasvetle ovu enigmu, jedan značajan deo priče postao je javan - poruke koje je Marijana slala nekoliko meseci pre nestanka.

U tim porukama, Marijana je iskazivala svoj strah za sopstvenu bezbednost, izražavajući sumnju u tok svog života i strepnju da bi mogla nestati. Ove poruke bacaju novo svetlo na misteriozni nestanak i dodaju još slojeva u priču o Marijaninom životu i okolnostima koje su prethodile nestanku.

Dok se javnost nastavlja nadati da će ova priča dobiti svoj srećan završetak, poruke Marijane Seifert postaju ključni deo slagalice koja može pomoći u pronalaženju istine i rešavanju ovog jezivog slučaja.



"Doslovno mi je rekao da može da iscenira da sam napravila neko s**nje i da me nema više. Samo se bojim da mi ne isceniraju nešto." – deo je poruka koje je Marijana Seifert poslala prijateljici u mesecima pre nestanka, a odnosile su se navodno na njenog supruga.

Na Mostu mladosti, simbolu spoja prošlosti i sadašnjosti, pronađene su lične stvari pobednice Velikog brata - mobilni telefon i torbica. Ovaj pronalazak je odmah privukao pažnju policije koja je brzo reagovala, usmeravajući potragu ka obalama reke Save. Međutim, uprkos intenzivnoj traganju, Marijana Seifert i dalje nije pronađena, kao da je nestala u zamršenim tokovima reke ili kao da je progutala zemlja sama. Ova situacija sa porukama, baca novo svetlo na već misteriozni nestanak, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora i nade da će istina jednog dana ipak isplivati.

Njeni najbliži, prijatelji i porodica, i dalje se pitaju gde je Marijana. I dok se policija bori da pronađe bilo kakve tragove koji bi mogli otkriti sudbinu ove nestale osobe, njihov napor nije dao vidljive rezultate - barem ne onima koji su najviše pogođeni njenim nestankom.

Međutim, čak i u ovom periodu neizvesnosti, Marijanini najbliži teško prihvataju ideju da je ona sama izabrala da završi svoj život u reci. Njen navodni povratak iz noćnog provoda i ulazak u stan koji je delila sa suprugom i decom, ostavljajući sve što poznaje i voli, ostavlja gorak ukus u ustima, otvaraći prostor za sumnje i teorije...




Foto: Printscreen Youtube/Agamemnon production


Njena veza sa suprugom Karlo Sajfertom bila je obeležena problemima, do te mere da su odlučili da okončaju svoj brak. Karakterne razlike i finansijski izazovi dodatno su opteretili odnos, čije je pukotine Marijana otvoreno delila sa svojim bliskim prijateljima. U jednom od tih razgovora, zabeleženom dva meseca pre njenog nestanka, Marijana odgovara na pitanje drugarice o prirodi njenog odnosa sa suprugom:

“Ok je, ali osećam se ugušeno i ucenjeno, plače mi se. Bojim se na šta je još spreman. Ne verujem mu. Doslovno mi je reka da može da iscenira da sam napravila neko sranje i da me nema više”.


U daljem razgovoru, Marijana otkriva duboke emotivne rane i unutrašnju borbu koja je prožimala njen svakodnevni život. Ističe kako je bolje bilo dok su ona i njena ćerka iz prvog braka živele same, implicirajući da su se stvari promenile od kako je stupila u brak sa Karlo Sajfertom.

Dalje, u sledećem razgovoru, datiranom 26. februara, Marijana izražava svoje frustracije i strepnje u vezi sa suprugom. Ona opisuje pokušaje da održi mir u svojoj duši, dok je suočena sa konstantnim izazovima i provokacijama. Izražava svoju želju da nađe posao, skupi novac i izbegne potencijalne konflikte koji bi mogli ozbiljno da ugroze njenu bezbednost.

Njene reči postaju još zloslutnije kada pominje mogućnost isceniranja situacije, ističući da joj je suprug prethodno pretio. Očajnički pokušava da shvati razloge za takvo ponašanje, dok se suočava sa teškoćama i kontradikcijama u njihovom odnosu. Njene reči zrače bolom i nemoći, ostavljajući trag tuge i zabrinutosti:


"Probala sam da budem mirna, samo me provocira. Moram da nađem posao, skupim novac, prodam stvari i spasim život. Samo se bojim da ne insceniraju nešto, kao što mi je pretio. Napisao mi je da je sam luda i da slobodno tražim razvod jer ne može sa mnom. Sa mnom???”- napisala je Marijana 7. marta 2022. godine, a njena prijateljica sa kojom je razmenjivala poruke smatra da bi i one trebalo da budu dostupne policiji jer imaju Marijanin mobilni telefon. Oni su je takođe intervjuisali neposredno nakon njenog nestanka.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype


>