Zadruga

Parovi

Bivši dečko Stanije Dobrojević i učesnik ZADRUGE napadnut u Crnoj Gori

Odjednom sam čula kako neko viče i psuje - rekao je izvor sa lica mesta

Bivši dečko Stanije Dobrojević i učesnik ZADRUGE napadnut u Crnoj Gori Foto: Instagram printscreen/Stanija DobrojevicPrema špekulacijama, incident se dogodio brzo, pri čemu su napadači prvo vikali, a zatim pokušali da nasrnu na Markovića.


Foto: Instagram printscreen/Marko Markovic

"Marka inače poznajemo baš onako kako se predstavio i u 'Zadruzi', veoma je fin, kulturan i čestit mladić, pa mi je zato bilo i čudno zašto bi ga neko napao. Prošle nedelje, kada sam se i ja vraćala iz kluba, Marko je išao iza mene. Nije bilo mnogo ljudi, ali ja nisam bila sama. On je dečko išao svojim putem, ja svojim, ali sam samo odjednom čula kako neko viče i psuje pominjući ga. On im je ljubazno rekao da se sklone i ostave ga na miru, te je čak i na par uvreda ostao imun. E valjda kada su shvatili da ih kulira, onda su mu prišli. Kada su došli do njega, pokušali su da ga napadnu, ali ih je Marko odgurnuo. Ono što me je ostavilo bez teksta je to da su ti momci shvatili da su ga pomešali s nekim i onda su se izvinili i nastavili svojim putem", izjavio je izvor za Pink.rs, koji se našao na licu mesta.

Nakon incidenta, oglasio se i Mako koji je opisao do detalja šta se dogodilo:

- Nisam hteo o tome da pričam, ali kada se već saznalo...Vraćao sam se iz noćnog kluba gde sam bio na žurki i tada je neki dečko, zaista ne znam ko je, počeo da dobacuje i da me provocira. Prozivke sam u prvi mah "progutao", ali je počeo da preteruje i da psuje. Nakon toga, on je krenuo ka meni, sreća pa sam video da ide ka meni, da mogu da odreagujem. On mi je prišao i ponovo me je uvredio, a onda je samo odjednom počeo da se izvinjava uz objašnjenje da me je pomešao s nekim. Eto vidite, sve se na kraju i lepo završilo - poručio je Marković za "Pink.rs".


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>