Region

Svet

Oglasio se Haris Džinović povodom veze sa 15 godina mlađom devojkom!

Pevač Haris Džinović se oglasio zbog činjenice da svi bruje o njegovoj vezi sa 15 godina mlađom devojkom. Pa pogledajte šta je imao da kaže na ovu temu...

Oglasio se Haris Džinović povodom veze sa 15 godina mlađom devojkom! Foto: Printscreen Youtube/Una TvMedijska pažnja i dalje je usmerena na razvod Meline i Harisa Džinovića, koji je bio praćen brojnim izazovima iz njihovog odnosa.

Nekoliko nedelja nakon zvaničnog okončanja braka, pojavila se vest u medijima da je pevač pronašao novu partnerku, koja je čak 15 godina mlađa od njega. Prema izveštajima, reč je o uspešnoj poslovnoj ženi. Haris je sada dao svoj komentar u vezi sa ovom temom:

Foto: Printscreen Youtube/Una Tv"Odakle oni znaju da li sam ja našao petnaest godina mlađu devojku, ili sto godina mlađu?! Prvo, nisam sa devojkom, voleo bih da jesam, ali nisam, prema tome... Ali biću", izjavio je Haris Džinović za "Unu", a zatim dodao:


"To više nije šteta, šteta je kad si u braku. Mislim da u životu treba biti korektan, treba biti pošten, častan i sve će biti u redu. Nemam devojku, voleo bih da imam, ali nemam." - bio je iskren Džinović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>