Region

Svet

Jovana Pajić priznala da je krila dečka

Iako se u poslednje vreme dosta pisalo o tome da li je pevačicu Jovanu Pajić dečko ostavio ili ga ona samo dobro krije, mlada pevačica i bivša učesnica Farme konačno je  potvrdila da je srećna u vezi sa pevačem Saletom iz „Tropiko benda“. Jovana je tri meseca ćutala, jer nije želela da joj se mediji mešaju u vezi.

Jovana Pajić priznala da je krila dečka



"Moja veza je sjajna, viđamo se i sve je u redu! A nisam htela da se o tome priče i piše dok sam bila na farmi, zato nisam ni spominjala momka" - kaže Jovana koja dodaje da nije izašla iz kuće od kada je napustila imanje u Lisoviću.

"Tri dana samo sedim kući i bukvalno sam se postidela koliko me ljudi hvale. U jednom trenutku sam se zapitala: „Šta sam ja toliko čudno uradila da me ovoliko hvale“. Dosta naših velikih pevača me je zvalo. Ceca me pozvala i čestitala na svemu! Ma kakve pare, to mi je nebitno, ja sam svoj pobednik" - kaže Pajićeva, koja Katarini Živković želi da u zdravlju potroši svoj novac.

"Ja sam ravnodušna prema njenoj pobedi i sve što imam da kažem jeste da u zdravlju potroši novac. Čula sam da je doživela neprijatnosti na račun njene pobede, a ja joj to svakako ne želim" - kaže Jovana koja trenutno planira da se dobro odmori i napravi plan oko izdavanja svog novog albuma, koji će se najverovatnije pojaviti na leto.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>