Region

Svet

Milena Ćeranić: Estrada je puna foliranata

Milena Ćeranić (24) uskoro objavljuje autobiografsku pesmu "Kad me zabrane", ali još delova njenog života je prilično interesantno. Recimo, onaj  u kome glavnu ulogu ima njen dugačak jezik, ali Ćeranićeva kaže da nema nameru da se smiri po tom pitanju.

Milena Ćeranić: Estrada je puna foliranata



“Ne bih volela da svojim otrovnim jezikom opečem onoga koga volim, a za ostale me baš briga. Ostala sam svoja i ne pada mi na pamet da se bilo kome dodvoravam i ulizujem, bez obzira na to koliko me koštalo. Nemam nikoga ko stoji iza mene i divno se osećam zbog toga. Jeste to opterećenje, sav teret je na meni, ali dovoljno sam jaka da mogu da ga nosim”, kaže Milena.

Pohvale Milana Topalovića Milena komentariše: “Super sam sa Topalkom i nas dvoje se volimo na poseban način. Nikada se nismo preterano družili, ali se dobro razumemo. Njega sam prvog upoznala kada sam došla na takmičenje ‘Zvezde Granda’. On je divan, prostodušan, mnogo dobar, slično meni i on je spontan i iskren, a takvih je na estradi možda svega tri odsto.”

Medjutim, za ostatak kolega i koleginica Milena nema tako lepe reči: “Sve sami foliranti! Dok su upaljene kamere i traje snimanje emisije, pevači glume ludilo, kao mnogo su fini. Ali, kada se kamere pogase to je strašno. U odnosu na njih ja sam preterano fina i pristojna. Da možete da čujete te priče, ne bi vam bilo dobro. Muka mi je od njih, pa se pokajem što na ‘Farmi’ nisam bila još gora. Jednostavno nisam folirantkinja, pa da glumim".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>