Region

Svet

Ana Štajdohar: Volela bih da rodim devojčicu!

Ana Štajdohar i njen suprug, muzičar Nikola Demonja oduševljeni su vešću da će postati roditelji, a popularna pevačica priča da je pomalo uplašena, ali da uživa u trudnoći. Ona dodaje da će se u emisiji Ivana Ivanovića pojavljivati dokle god bude mogla.

Ana Štajdohar: Volela bih da rodim devojčicu!



Ana Štajdohar i Nikola Demonja postaju roditelji!
"Određeni strahovi i bojazni uvek postoje. Uostalom strah od nepoznatog je sam po sebi dovoljan, ali trudim se da uživam koliko god mogu. Za mene je ovo potpuno nova situacija. Nemam nikakvog prethodnog iskustva, da bih mogla to da poredim i kažem sad treba ovako ili onako. Svela sam svoje aktivnosti na minimum, neću nastupati kao ranije a kod Ivana Ivanovića ču raditi dokle god mogu", navodi Ana i dodaje da ju je trudnoća iznenadila ali da se sada već privikla na novu situaciju.

"Nisam od onih osoba koje leže kod kuće, trudim se da što mogu ja obavljam. Ne znam da li je to euforija, ali u prvo vreme sam bila potpuno izgubljena, zbunjena. Sad sam se malo dovela u red, mada ne mogu da kažem da mi je i dalje sve jasno. Ne znam, potpuno je idilična ta cela situacija ali na lep način. Nikola ima tu sreću da nema zahtevnu ženu. (smeh) Inače sam zahtevna, mada sada sam OK. Volela bih da dobijem devojčicu",  ispričala je Ana Štajdohar za telegraf.rs

Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>