Region

Svet

Ceca Ražnatović traži policijsku zaštitu, uplašena za svoju bezbednost!

Ceca Ražnatović je potražila pomoć od policije, jer je navodno uplašena za svoju bezbednost, a takođe je podnela prijavu protiv organizatora peticije u kojoj su oklevetali pevačicu.

Ceca Ražnatović traži policijsku zaštitu, uplašena za svoju bezbednost!



Ceca Ražnatović: Deca mi prolaze kroz veoma težak period!
Petcija koja se proširila po internetu uplašila je Cecu Ražnatović pošto se u njoj oklevetana upravo ona. Ona je prijavila policiji organizatore peticije i navodno tražila zaštitu jer se zabrinula za svoju bezbednost.

"Čim se peticija „Stop Ceci na Tvrđavi“ proširila u javnosti, a u okviru koje se pojedinci zalažu da ona ne učeštvuje na „Tamburica festu“ na Petrovaradinskoj tvrđavi, Ceca se veoma uplašila za svoju bezbednost. Ona je odmah otišla u policiju gde je prijavila organizatore ove peticije uz obrazloženje da je to poziv na njen linč. Tražila je pomoć od njih, ali i policijsku zaštitu, jer smatra da je njena bezbednost ugrožena. Pored toga, Ražnatovićeva je insistirala da se pronađu organizatori peticije i da se isti uhapse ", izjavio je izvor iz policijske istrage.

"Tačno je, prijavila sam organizatore peticije policiji, ali ništa više ne želim da komentarišem", izjavila je Ceca Ražnatović za "Alo!".

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/Ceca Raznatovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>