Region

Svet

X Factor Adria: Finalisti su ovako zvučali sinoć, pogledajte sve nastupe! (Video)

Održano je i poslednje finalno veče šoua "X Factor Adria" u kome je nastupilo šestoro super finalista: Maid, Ilma, Lukijan Tamara, Doktori i Daniel, a najmlađa Ilma ispala je iz takmičenja.

 X Factor Adria: Finalisti su ovako zvučali sinoć, pogledajte sve nastupe! (Video)



 X Factor Adria: Maid Hećimović za početak osmog lajva - Nije ljubav stvar!
Tema osmog lajva šoua X Factor Adria bile su pesme mentora, pa je svaki takmičar imao zadatak da otpeva po jednu pesmu svog mentora, dok su pesme spasa bile izabrane od strane publike. Veče je počeo Maid Hećimović koji se prošle nedelje našao u duelu i uspeo da ostane u takmičenju, a isti scenario ponovio se i u osmom lajvu. On je pevao pesmu Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar".

Maid Hećimović - Nije ljubav stvar



X Factor Adria isceniran? Ilma Karahmet je nepravedno ispala?
Odmah posle Maida na scenu je izašla mlada Ilma Karahmet. Iako je u početku bilo planirano da otpeva pesmu Kikija Lesendrića "Budi tu kad padne sneg", ipak se žiriju predstavila pesmom "Kao ptica na mom dlanu" čiji je tekst prilagođen ženskom rodu.

Ilma Karahmet - Kao ptica na mom dlanu



X Factor Adria: Doktori oduševili žiri! Za kraj poklonili ruže damama u studiju!
Kristinina petorka "Doktori" bili su treći na sceni u ovoj emisiji, a oni su za osmi lajv odabrali pesmu svoje mentorke "Da te volim". Vrlo emotivna balada učinila je da ovaj muški bend otopi srca svojih obožavateljki, posebno na kraju kada su Emini i Kristini poklonili po jednu ružu.

Doktori - Da te volim



X Factor Adria: Lukijan Ivanović izveo duetsku pesmu! Emina presrećna - Ponosna sam na tebe!
Lukijan Ivanović bio je četvrti finalista osmo lajva, a njegov nastup zamišljen je kao duet sa Eminom Jahović, obzirom da je pevao pesmu "Još ti se nadam", koju Emina u originalu izvodi sa Sašom Kovačevićem. Ipak, Lukijan je morao sam da izađe na scenu, pa je pored njega na bini bio samo klavir koji je svirao.

Lukijan Ivanović - Još ti se nadam



X Factor Adria: Tamara Milanović posle nastupa - Osećala sam se kao da nisam prisutna!
Pretposlednja takmičarka u osmom lajvu bila je Tamara Milanović, štićenica Kikija Lesendrića koja je pevala pesmu "Slučajno". Još jednom su komentari žirija bili neutralni, a Krisitna više nije želela da se ponavlja i govori joj da je svetska zvezda, pa je Tamara sa bine otišla sa širokim osmehom.

Tamara Milanović - Slučajno



 X Factor Adria: Daniel Kajmakoski dobio prvu kritiku! Željko Joksimović - I kada grešiš, grešiš sa stilom!
I za sam kraj, na binu je izašao zavodnik Daniel Kajmakoski koji je pevao Željkovu pesmu "Ljubavi". Ovoga puta Daniel je prvi put dobio poneku kritiku od žirija, obzirom da se, prema njihovom mišljenju, nije dovoljno uživao u ovu pesmu, a makedonski pevač požalio se na nezgodnu garderobu.

Daniel Kajmakoski - Ljubavi



Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>