Region

Svet

X Factor Adria: Maid Hećimović za početak osmog lajva - Nije ljubav stvar!

Osmo finalno veče šoua "X Factor Adria" otvorio je Maid Hećimović pevajući pesmu Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar" i izveo je pred žirijem koji je sa nestrpljenjem počeo da komenariše njegov nastup.

X Factor Adria: Maid Hećimović za početak osmog lajva - Nije ljubav stvar!



Dok se takmičenje X Factor Adria polako privodi kraju, takičari su sve nervozniji, ali ih to ne sprečava da na sceni blistaju pred žirijem i daju sve od sebe kako bi se plasirali i u sledeći krug, odnosno u samo finale ovog takmičenja.

Osmi lajv otpočeo je nastupom Maida Hećimovića, koji je u skladu sa večerašnjom temom pevao pesmu svog mentora Željka Joksimovića "Nije ljubav stvar. "Postajem sama sebi dosadna jer stalno pričam da si toliko dosledan svom stilu i to je toliko fenomenalno da sam jako srećna što ništa ne menjaš. Moram da priznam da sam potajno želela da večeras čujem od tebe Leđa o Leđa", rekla je Kristina Kovač.

Kiki je predložio da Željko napravi Maidu takvu pesmu, a Emina se našalila rekavši: "Maide, pjevaš, ubijaš...! Pjeva, ba, ubija", a i Željko je nastavio u istom stilu. "Imao sam malu tremu, iako sam mislio da bi ti neka druga pesma, ti si bio siguran da je to ova i ja se sad potpuno slažem. Bio si fantastičan!", rekao je Maidov mentor Željko.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>