Region

Svet

X Factor Adria: Doktori oduševili žiri! Za kraj poklonili ruže damama u studiju!

Muška petorka "Doktori" su u osmom lajvu "X Factora Adria" otpevali pesmu svoje mentorke Kristine Kovač "Da te volim" što je njihove obožavateljke oborilo sa nogu.

X Factor Adria: Doktori oduševili žiri! Za kraj poklonili ruže damama u studiju!



Iako je ova pesma poprilično "ženska" Doktori su je izveli na svoj način, a za kraj dali ruže Emini Jahović i Kristini Kovač.

Iako je bilo problema sa monitoringom, Kiki je pohvalio Doktore i rekao da su bili savršeni. "Doktori, ovo je jedan od vaših najjednostavnijih, ali najšarmantnijih nastupa. Oduševljena sam načinom na koji ste meni i Kristini dodeli ove ruže", rekla je Emina.

"Volim Kristinine pesme", počeo je Željko svoje komentarisanje i dodao: "Nemam više ništa da kažem, sem da u budućnosti budete složni kao što ste bili večeras". Kristina je rekla da je ponosna na njih, kao i da je pesma bila veliki rizik, ali je izbor bio dobar uprkos tome što je dugo razmišljala da li je u pravu.

Kada je žiri završio sa komentarima, usledila je i ruža za voditeljku Anu Mihajlovski Grubin, čime su Doktori pokazali da su pravi džentlmeni.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>