Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski - Dobro mi je išlo na građevini, čak sam postao i nadzornik (Foto)

Daniel Kajmakoski, finalista šoua X Factor Adria, pre no što se prijavio za takmičenje u kojem važi za jednog od favorita, radio je kao građevinski radnik u Beču, a pohvalio se i da mu je to dobro išlo.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski - Dobro mi je išlo na građevini, čak sam postao i nadzornik (Foto)



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski objavio novu pesmu - Bez tebe ladno e! (Video)
Finalista šoua X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, očarao je publiku svojim anđeoskim glasom i nenametljivom ličnošću. Upkros svom vanserijskom muzičkom talentu, nije se uvek držao mikrofona, te je tako otkrio da je u jednom momentu i odustao od pevanja.

Naime, Daniel je trbuhom za kruhom otišao u Beč, gde je radio na građevini. Kako kaže, dobro mu je išlo.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski, momak koji je sve oborio s nogu, tvorac je hita Karoline Gočeve! (Video)
"I to mi je baš fino išlo, čak sam postao i nadzornik, ali to jednostavno nije bilo to", priznao je Kajmakoski, i skromno otkriva kako je u jednom trenutku u svom životu presekao, i napustio muziku. "Tri godine sam radio na gradilištu. Tamo sam stekao divne prijatelje. U jednom trenutku sam unapređen, dobio sam i kancelariju. Međutim, nešto mi je nedostajalo. Čak mi je i šef rekao da moram da se vratim muzici. I onda me je moj prijatelj Antonio pozvao i rekao: Slušaj, ja sam te prijavio za "X Factor", a ti radi kako misliš da bi trebalo", ispričao je Daniel za "Blic".



X Factor Adria: Talentovani Daniel Kajmakoski - Drago mi je da me porede sa Tošetom! (Foto+Video)
On je takođe kazao da je rođen s muzikom u sebi. "Moj otac svira harmoniku i peva narodnu muziku, a ja sam samouk. Malo prebiram po gitari, sviram klavir i pevam", kazao je, a na komentare da je jedan od favorita, on samo sleže ramenima.

"Ne znam kako da vam odgovorim na to. Niko nije savršen. Svi falširamo i svi imamo loš dan, ali svi mi iz "X Factora" možemo da se merimo da svetskim zvezdama", zaključio je Daniel Kajmakoski.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>