Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski, momak koji je sve oborio s nogu, tvorac je hita Karoline Gočeve! (Video)

Poslednju epizodu audicionog dela muzičkog šoua "X Factor Adria" definitivno je obeležio nastup makedonskog takmičara Daniela Kajmakoskog, i to u toj meri da ga je Kristina već nazvala potencijalnim pobednikom!

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski, momak koji je sve oborio s nogu, tvorac je hita Karoline Gočeve! (Video)



Dvadesetdevetogodišnji Daniel Kajmakoski poreklom je iz Makedonije, a živi u Austriji. "Kada dođem kući, zovu me Švaba, a kada sam u Beču, onda sam stranac", kazao je Daniel, i dodao da se za "X Factor Adria" prijavio jer je čitav Balkan inače muzikalan, pa je hteo i sebe da proveri u toj muzikalnosti.

Već sa prvim otpevanim stihovima na engleskom jeziku, Daniel je izmamio oduševljenje na licima članova žirija. Vrlo brzo, publika je bila na nogama, a njegovom emotivnom interpretacijom bile su pogođene i Kistina i Emina, te su i one tokom nastupa mladog Makedonca skočille na noge i zaljeskale.

"Ja sam oduševljen! Ti stvarno imaš veliki X faktor", prvi je prozborio Kiki, a onda su se njegovom izražavanju oduševljenja pridružili i ostali članovi žirija. Upravo Danielov nastup bio je povod za onu čuvenu Kristininu rečenicu o kojoj se polemisalo prethodnih dana: "Mislim da mi ovde već imamo pobednika!" Naravno, stigla je i opomena od Željka da bude objektivna i porfesionalam, ali se i on složio da je Makedonac zadao domaći zadatak ostalim takmičarima.

Inače, Daniel je kazao i da nije nov u muzičkim vodama. Odnosno, ništa svoje još uvek nije snimio, ali zato potpisuje pesme drugih pevača. Tako, upravo ovaj mladić koji je dominirao večerašnjom epizodom "X Factor Adria" jeste tvorac muzike i teksta pesme "Više se ne vraćam" koju je otpevala popularna makedonska pevačica Karolina Gočeva.

I nakon što se Daniel sav radostan udaljio sa scene, žiri je još dugo bio pod utiskom njegovih fascinantnih pevačkih veština. Uostalom, kao i mi!



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>