Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što je Mladen Lukić ispao (Video)

Aleksandra Brković u poslednjoj epizodi X Factor Adria morala je da se u dvoboju sa Mladenom Lukićem bori za ostanak u šouu. Talentovana Čačanka se za to izborila, ali kaže da joj je jako žao što je njen kolega morao da spakuje svoje stvari i ode kući.

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Žao mi je što je Mladen Lukić ispao (Video)



X Factor Adria: Aleksandra Brković prolazi posle dvoboja! Mladen Lukić napušta šou!
Aleksandra Brković, popularno nazvana "čačanska oluja", otvorila je svojim fenomenalnim nastupom poslednju epizodu šoua X Factor Adria. Takođe, ona ju je maltene i zatvorila, i to u dvoboju sa Mladenom Lukićem, budući da su njih dvoje imali najslabiju podršku publike nakon prebrojavanja glasova.

Ipak, publika je presudila da Aleksandra ostane, a Mladen napusti šou, s obzirom da je glasanje sudija bilo nerešeno, te je upravo o njihovoj sudbini odlučio broj glasova koji su dobili putem SMS-ova. Talentovana pevačica raskošnog glasa zadovoljna je što će imati još prilika za dokazivanje, ali ipak ne krije žal zbog odlaska kolege Mladena Lukića.

X Factor Adria: Mladen Lukić pokazao kako se treba ponašati nakon ispadanja!
"Dala sam sve od sebe i u prvom nastupu i u "pesmi spasa", nije mi bilo nimalo lako. Pripala mi je ta čast da otvorim emisiju, što nije bilo lako, a potom sam imala težak zadatak da se borim sa Mladenom. Nisam znala gde se nalazim od uzbuđenja! Drago mi je što sam pobedila zahvaljujući glasovima publike, hvala im od srca! Ali,  iako su mi jasna pravila, žao mi je što je Mladen ispao, a posebno mi je žao što je moja drugarica iz benda "4U" i njegova devojka Kaća teško podnela njegovu eliminaciju. Verujem, ipak, da ćemo se svi zajedno još družiti. Još jednom, hvala publici što je glasala za mene", kazala je Aleksandra.



Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>