Region

Svet

X Factor Adria: Mladen Lukić pokazao kako se treba ponašati nakon ispadanja!

Mladen Lukić je u utorak ispao iz takmičenja "X Factor Adria", ali ga to nije omela u nameri da do kraja ostane fin, vaspitan i kulturan mladić, a pre svega takmičar koji podnosi izbacivanje na dostojanstven način.

X Factor Adria: Mladen Lukić pokazao kako se treba ponašati nakon ispadanja!



X Factor Adria: Željko Joksimović o Mladenu Lukiću - On ima ogroman potencijal, sarađivaćemo!
Naime, iako je Mladen prvi finalista koji napušta ovaj šou, on se putem društvenih mreža zahvalio svima koji su glasali i trošili novac, a u sledeću fazu takmičenja X Factor Adria, nakon dvoboja u kome je Mladen učestvovao, prošla je Aleksandra Brković.

"Drugari, hvala vam do neba što ste glasali, trošili novac na to da ja eventualno prođem dalje... Hvala na podršci i divnim rečima... Nemojte nikada ružno pisati o takmičarima koji vam nisu favoriti ili vam nisu zanimljivi, to su sve dobra deca i verujte svakoga boli kada nesto ružno pročita o sebi.... Laku noć!".

Sem što je sasvim dostojanstveno prihvatio svoje ispadanje, a svoju konkurenciju nije doživeo kao suparnike već kao prijatelje, Mladen će se ipak ponovo pojaviti u Šimanovcima, kao podrška svojoj devojci Katarini Manojlović, koja se takmiči u grupi "4U".

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>