Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković prolazi posle dvoboja! Mladen Lukić napušta šou!

Nakon što je izabrano 10 sigurnih takmičara šoua "X Factor Adria" koji se bore i sledeće nedelje, Mladen Lukić i Aleksandra Brković borili su se u dvoboju kako bi osigurali sebi prolazak dalje, a Aleksandra Brković imala je više sreće večeras.

X Factor Adria: Aleksandra Brković prolazi posle dvoboja! Mladen Lukić napušta šou!



X Factor Adria: Pogledajte ko nastavlja takmičenje! Dvoje takmičara u dvoboju!
Uprkos još jačoj tremi koja ih je savladala posle saznanja da će nastupiti u dvoboju, oboje su se odlično pokazali otpevavši još jednu pesmu. Prva je nastupila Aleksandra, a odmah za njom zapevao je i Mladen Lukić.

Žiri je bio taj koji odlučuje ko večeras od njih dvoje odlazi kući, a prvi je glasao Kiki koji je, kao Aleksandrin mentor, svoj glas dao njoj. Uprkos tome, smatra da bi Mladen trebalo da ostane u takmičenju. Posle njega svoj glas dao je Željko Joksimović, koji je glasao za Mladena Lukića. Kristina Kovač glasala je za Aleksandru, a odluka je prepuštena Emini Jahović. Ona je glasala za Mladena, čime je odluku prepustila publici.

S obzirom da su glasovi žirija bili izjednačeni, odlučivali su glasovi publike. Na kraju je odlučeno da večeras dalje ide Aleksandra Brković, i Mladen Lukić se oprašta od gledalaca i žirija, ali sigurno ne i od karijere.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>