Region

Svet

X Factor Adria: Pogledajte ko nastavlja takmičenje! Dvoje takmičara u dvoboju!

Nakon što su se svi finalisti takmičenja "X Factor Adria" predstavili uživo pred publikom i žirijem, odlučeno je ko od njih prolazi u sledeću fazu takmičenja, a dobar udeo u tome imala je i publika.

X Factor Adria: Pogledajte ko nastavlja takmičenje! Dvoje takmičara u dvoboju!



X Factor Adria: Doktori, Tamara Milanović, Lukijan Ivanović i Daniel Kajmakoski za kraj! Glasanje počinje! (Foto)
Posle svih 12 nastupa, počelo je glasanje koje je trajalo 30 minuta, a u tom periodu mogli smo da vidimo kratku retrospektivu svih nastupa od večeras, kao i fanstastični duo "Two cellos".

Sem četiri člana žirija, Željka Joksimovića, Kristine Kovač, Kikija Lesendrića i Emine Jahović i publika je učestvovala u glasanju svojim SMS glasovima i odlučila kojih deset takmičara od večeras sigurno prolaze u sledeću fazu takmičenja, dok su dvoje učesnika sa najmanje glasova bili

Takmičare koji automatski prolaze dalje proglasio je Slavko Kalezić, večerašnji novi voditelj, a u sledeću fazu plasirali su se: Daniel Kajmakoski, bend "Doktori", Lukijan Ivanović, Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Tamara Milanović, Haris Ćato, bend "4U", Maja Novaković i bend "H20". Mladen Lukić i Aleksandra Brković za svoj ostanak u takmičenju boriće se u dvoboju.

Autor: M.P.
Foto: Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>