Region

Svet

Daniel Kajmakoski zaveden? Pogodite ko ga je osvojio! (Foto)

Pobednik šoua X Factor Adria Daniel Kajmakoski se često žali kako ne može da nađe devojku koja bi mu odgovarala i koja bi bila tu za čitav život. Onda je na scenu stupila Ena Popov, koja se izgleda pevaču prilično svidela.

Daniel Kajmakoski zaveden? Pogodite ko ga je osvojio! (Foto)Daniel Kajmakoski: Želeo sam da budem mladi tata!
Makedonac Danijel Kajmakoski je na žurki magazina "Puls" sreo voditeljku Enu Popov, koja mu se svidela, pa je morao da prokomentariše njeno lepo lice. Ona je tokom intervuja prošla pored pevača, i zasenila ga je toliko da je morao da se okrene.

Na pitanje zašto ga je Ena toliko oduševila on je samo rekao: "Jao jesi videla kako lepo lice ima, prelepa je", a zatim je otkrio da moli Boga da se ne zaljubi: "Znaš kako, ja zaista nemam puno slobodnog vremena. Svakodnevno imam neke sastanke, a kada volim neku osobu, želim da joj posvetim pažnju u potpunosti. Ako bih se sada zaljubio, potpuno bih izgubio glavu. Tako da, svakog dana molim Boga da se ne zaljubim", rekao je Danijel kroz smeh.Verujemo da će Eni veoma laskati ovi Danijelovi komplimenti, a da li će se izroditi neka romansa vreme će pokazati.

Autor: A.K.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Daniel Kajmakoski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>