Region

Svet

Doručak sa zvezdama: Željko Vasić razbudio fanove već sa prvim taktovima! (Foto+Video)

Željko Vasić prvi je gost u emisiji "Doručak za zvezdama", a pevač je pokazao da i od ranog jutra može da "nabaci" osmeh, zapeva za svoje verne fanove i podeli dovoljno pozitivne energije za ceo dan.

Doručak sa zvezdama: Željko Vasić razbudio fanove već sa prvim taktovima! (Foto+Video)



Željko Vasić je od 9 časova gostovao u jutarnjem programu nacionalnog radija "S", a onda se svojim fanovima pridružio na doručku u takozvanom programu "Doručak sa zvezdama". Posle sjajne sezone koja je iza njega, Željko je mogao da se opusti u jutarnjem programu i uživa sa svojim fanovima koji ga obožavaju.



Zajedno sa svojim bendom zabavljao je publiku koja ga je pratila na radiju "S", a zatim i u "S" kafeu.  Željko i njegov bend odmah su svoju energiju preneli na instrumente, a sa instrumenata i na sve prisutne goste, koji su se uz prve taktove za samo nekoliko trenutaka razbudili.



Pored energičnih pesama koje su svakako razbudile sve prisutne, Željko je otpevao i jednu od svojih najlepših balada "Žena kao ti", a delić atmosfere koja je trajala tokom cele emisije pogledajte na sledećem snimku.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>