Region

Svet

X Factor Adria: Takmičari podeljeni u grupe, samo najbolji ostali da se bore u Boot Campu! (Foto+Video)

Audicije su završene i prošlog utorka publika je imala priliku da se podseti svih takmičara koji su ostavili utisak na žiri takmičenja "X Factor Adria", a večeras i da se upoznaju sa takozvanim "Boot campom" i prvim trenucima obuke.

X Factor Adria: Takmičari podeljeni u grupe, samo najbolji ostali da se bore u Boot Campu! (Foto+Video)



X Factor Adria: Sudije - Mnogo kandidata nije zaslužilo da dođe do radnog kampa!
Dok su se takmičari upoznavali sa svojim zadacima, žiri je na drugom kraju grada gledao njihove fotografije i birao. Kako su naglasili, moraće da izbace mnogo ljudi koje su do sada primili: "Mnogo smo lako govorili "da" jer nismo znali koliko će dobrih takmičara biti, a sada mnogo njih moramo da izbacimo", rekla je Emina Jahović.



Prvi zadatak koji su takmičari, naravno oni koji ostaju, dobili bilo je igranje, pa su dva stručnjaka sa njima vežbali korake. Sem toga, svi su podeljeni u četiri kategorije, a upravo tada su i saznali da li ostaju u takmičenju X Factor Adria ili odlaze kući. Takmičari su podeljeni u grupu A,B,C i D. Samo je grupa "D" ostala da nastavi
X Factor Adria: Razočarani takmičar sasuo žiriju sve u lice! (Foto)
takmičenje, a ostale tri grupe odmah su napustile takmičenje. Jedan takmičar bio je toliko revoltiran odlukom žirija da pošalju tri grupe kući, da je postio žiri i rekao im sve što misli, a i veliki broj ispalih takmičara bio je ogorčen što je morao da dolazi, samo da bi otišao uz komentare da je moglo da bude javljeno i telefonom.



Sem što su takmičari bili nervozni zbog zadataka koje su dobili, s obzirom da su za razliku od audicija sada dobili pesme koje će izvoditi, i žiri je "grickao nokte". Ni oni nisu znali kome će biti mentori, a tenziju je razbio Željko Joksimović. Kada je Kristina rekla da joj se tu ništa ne sviđa i da će da napusti šou, Željko je rekao: "Vidi ovako, ako ćeš ti da napustiš šou... Ja ću sigurno da ostanem", na šta su se svi članovi žirija nasmejali.

Oni koji su dobili priliku da se pokažu i u "Boot campu" podeljeni su u grupe, a onda su zadate pesme izveli pred žirijem. Na ovaj način, članovi žirija mogli su da vide kako kandidati funkcionišu kao tim, ali i da otklone njihove sumnje zbog puštanja previše kandidata u dalje takmičenje.

Prvu grupu činili su muškarci i jedna devojka, a nakon toga žiri je zaključio da rad sa grupama neće biti nimalo lak i da će ih mnogi razočarati.



Druga grupa sastojala se mahom iz devojaka i dva muškarca, a žiri nije imao previše komentara. Najviše su komentarisali Milorada, na čije je pevaje Željko imao manjih zamerki.



Ženska grupa koja je dobila zadatak da izvede numeru "Nađi me" odlično se zabavila na sceni, ali ni koreografija ni njihova energija, ni funkcionisanje kao tim nije uspelo da oduševi žiri. Na pitanje da li su uživale, devojke su odgovorile potvrdno, ali im je Željko dogovorio sa: "Mi nismo!". Kada su otišle sa bine, njihov nastup nazvao je čistom "za*ebancijom".



Da obuka u "Boot campu" neće biti nimalo laka svedoči i to što su već počele i čarke među samim učesnicima. Grupa koja je sedma nastupila imala je izvesnih problema na sceni, a došlo je i do sukoba između dva takmičara. Naime, jedan od njih odbio je da vežba zajedno sa ostalima, zbog promene tonaliteta, što je izazvalo svađu nakon nastupa.



Nakon što se deset grupa ponovo predstavilo žiriju, svaka od njih još jednom je izašla na binu, kako bi čula sud koji je doneo žiri. Neki od njih otišli su kući, a neki su ostali da se bore u daljem takmičenju. Bilo je smeha, bilo je i suza, ali najteži deo tek dolazi i u sledećoj epizodi videćemo takmičare podeljene u nove grupe i dodeljene svojim mentorima, članovima žirija.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>