Region

Svet

X Factor Adria: Sudije - Mnogo kandidata nije zaslužilo da dođe do radnog kampa!

Najuzbudljivija faza takmičenja u šouu "X Factor Adria" počinje večeras, a biće jako napeto, jer među čak 133 učesnika, sudije će morati da izaberu samo njih 24, koji će se plasirati u sledeću fazu.

X Factor Adria: Sudije - Mnogo kandidata nije zaslužilo da dođe do radnog kampa!



X Factor Adria: Razočarani takmičar sasuo žiriju sve u lice! (Foto)
Sudije u muzičkom takmičenju "X Factor Adria", posle prve faze takmičenja čeka težak posao da od 133 takmičara izaberu samo 24 koji će se plasirati u sledeću fazu "kuće sudija".

Emina Jahović je posle završetka audicija iskreno izjavlia: "U prvom danu audicija smo nekako previše govorili DA, verovatno zato što nismo znali koliko ih ima dobrih, zato smo se malo zaneli", dok je Kiki bez dvoumljenja rekao: "Nisu svi zaslužili da uđu u bootcamp!"

X Factor Adria: Publika postaje peti član žirija!
Kristina i Željko, takođe, misle da su na audicijama u nekim situacijama bili suviše blagi i svesni su težine zadatka koji sledi. Kristina: "Bilo je dosta dobrih pevača, neće biti lako, moramo da izbacimo gomilu ljudi", dok je Željko i ovoga puta bio oštar: "Posle svega, za neke kandidate ni ne znam kako su dobili tri ili četiri DA, ponovo ćemo se sastati i pogledati sve takmičare! Ne tražimo samo dobre pevače, mi tražimo novu muzičku zvezdu!", odlučno je rekao Joksimović.

Kako je bilo u "bootcampu", kakve odluke su donele sudije, ko je plakao, a ko se radovao, saznaćemo večeras na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>