Region

Svet

Ceca Ražnatović objavila prvu fotografiju sina i unuka!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović objavila je prvu fotografiju sina Veljka i unuka Isaija! Ponosna baka uz sliku postavila i dečju pesmicu...

Ceca Ražnatović objavila prvu fotografiju sina i unuka! Foto: Printscreen Youtube/Kurir




Danas je Bogdana Ražnatović rodila trećeg sina, Isaija, a ponosni tata Veljko je na svom Instagram profilu podelio prvu fotografiju sa svojim novim naslednikom.

Ceca Ražnatović je posetila snajku i unuka u porodilištu, nakon čega je na svom Instagram profilu objavila dirljivu sliku sina kako drži malog Isaiju u naručju. Uz ovu objavu, Ceca je postavila i dečiju pesmicu, a bebinu sliku je prekrila stikerom. Ceca je za Kurir podelila svoje prve utiske i iskreno opisala svoja osećanja nakon dolaska trećeg unuka.


"Bogu hvala, sve je super. Ja sam još uvek uzbuđena. Ovo je najlepši osećaj na svetu. Bebac je sladak i meden, videla sam fotografije. Krstan je bebiron i još uvek nije svestan, ali Željko jeste i raduje se. Sada snajka treba da se odmori i oporavi"- rekla je Ceca Ražnatović, baka po treći put i dodala da su ime birali Bogdana i Veljko:


"Naravno da ne, to su njihova deca i oni trebaju da biraju imena. Ja sam za svoju decu sa mužem sama birala imena"- kaže Svetlana Ražnatović.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>