Region

Svet

X Factor Adria: Razočarani takmičar sasuo žiriju sve u lice! (Foto)

Najokrutnija faza muzičkog šou programa "X Factor Adria", takozvani "radni kamp", samo što nije počela, a da će biti izuzetno napeto, pokazuje i to što jedan takmičar nije izdržao, pa je žiriju sasuo sve u lice!

X Factor Adria: Razočarani takmičar sasuo žiriju sve u lice! (Foto)



X Factor Adria: Audicije su završene, sledeće nedelje počinje prava borba! (Foto+Video)
Sledeća epizoda šoua "X Factor Adria", koja je na programu sutra, donosi nam mnogo napetosti i tenzija, jer upravo tada počinje najokrutnija faza takmičena: "boot camp", iliti "radni kamp". U ovu fazu takmičenja plasiralo se 130 kandidata, a samo njih 24 će se plasirati za sledeći krug. Samim tim, borba će biti žestoka, te je i za očekivati da se jave povređene sujete, razočarenja, i tuga kod onih koji ne uspeju da se izbore za prolazak dalje.



Inače, u "radnom kampu" biće ne samo napeto, već i okrutno, i to pre svega zbog surovog i strogog žirija. Tako, jedan kandidat koji je ispao iz daljeg takmičenja, rešio je da da svoje nezadovoljstvo saspe članovima žirija u lice.



X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složni! (Foto)
Dvadesetpetogodišnji takmičar došao je u apartman u kojem su bili smešteni članovi žirija, te odlučio da im kaže par reči. "Ja sam samo došao da vam kažem da nije u redu što ste sve ovo napravili, niste fer! Nije trebalo ovako! Ne razumem...Objasnite mi zašto ste ovo uradili", kazao je razočarani takmičar.

Šta je njega tačno naljutilo, i šta su mu sudije odgovorile, gledajte u utorak uveče na TV Pink.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: X Factor Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>