Region

Svet

Dušica Jakovljević se večeras vraća na svoj stari posao!

Voditeljka Dušica Jakovljević se večeras vraća na televiziju Pink ali ne samo to, ona se vraća na svoj stari posao. Prvi gost biće joj starleta Stanija Dobrojević, a koliko se Dušica kaje zbog napuštanja posla pogledajte u nastavku.

Dušica Jakovljević se večeras vraća na svoj stari posao! Foto: Printscreen Youtube
Dušica Jakovljević se ponovo našla na "Pinku" i večeras će prvi put posle povratka biti pred kamerama te televizije. Ona će voditi emisiju "Elita", a njen prvi gost će biti Stanija Dobrojević, poznata starleta. Tema će biti aktuelna zbivanja u rijalitiju, učesnici, ali i detalji njenog odnosa sa Asminom Durdžićem i njihovi planovi. Dušica je naglasila da su joj saradnici nedostajali tokom odsustva, te da je pratila emisiju "Elitu" koju je ranije vodila.


Dušica se kaje zbog napuštanja Pinka i posla koji je obavljala:


"Nedostajali su mi svi sa Pinka, moje kolege, ljudi u režiji, snimatelji...Svi! Jedva čekam da zagrlim i Milana, Anu Darka, sve svoje kolege. Kada bih mogla da obgrlim ovu zgradu Pinka... Nisam bila svesna toga, svakog dana sam prolazila pored zgrade i imala sam utisak kao da prolazim pored zgrade u kojoj sam rođena.
Da može da vrati vreme Dušica Jakovljević bi promenila sebe:


"Mislim da sam u poslednje vreme, sada kada vratim film i emisije koje sam radila, mislim da sam i sama mogla da budem bolja. Doticali su me komentari, bila sam umorna... Da mogu da vratim vreme promenila bih sebe, pre nego što bih promenila televiziju. Za sve što sam uradila sam sama odgovorna i za svako stanje premora takođe i momenta slabosti... Svako je odgovoran za sebe."Demantuje da će voditi emisiju "Premijera":


"Pratila sam "Elitu". U početku sam dosta tugo držala isključen televizor i vratila sam se zdravijem režimu ishrane i životu. Nije istina da sam nova voditeljka "Premijere", biću ponovo voditeljka "Elite"." - kaže Dušica Jakovljević. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>