Region

Svet

Milica Kemez upozorena da se razgovor snima, a onda je progovorila o problemu!

Bivaš rijaliti učesnica, voditeljka, a sada i venčana supruga Bore Santane, dobila je poziv u vezi kuća koja je bila nagrada iz rijalitija. Upozorena je da se razgovor snima, a onda je progovorila o problemu!

Milica Kemez upozorena da se razgovor snima, a onda je progovorila o problemu! Foto: Printscreen Youtube/Blic


Milica Kemez se više puta oglašavala da nije dobila kuću koja joj je bila obećana kao nagrada za drugo mesto u rijalitiju.


Iako televizija Pink nije povezana s tim, mnogi su smatrali da Kemezova napada Pink ovim optužbama. Objavila je Instagram priču gde je nastavila da kritikuje firmu za montažne kuće, koja je navodno trebalo da joj isporuči kuću.

Firma koja se bavi montažnim kućama takođe se oglasila povodom ovog slučaja. Rukovodeći ljudi su najavili tužbu protiv Milice Kemez ukoliko nastavi da objavljuje na svom Instagram profilu, budući da je jasan ugovor koji je potpisala s njima.


"Je l’ kupila plac? Nije. Tri godine ne može da kupi plac, molim vas. Da li se Vi plašite Boga? Pišete nekome, a ne znate ništa o tome. Bićete tuženi i Vi i Kemez za lažne optužbe i vređanje. Svaki profil i svaka uvreda predati su advokatima i policiji. 

Samo Vi pravite profile i pišite. Svako na sud pa da stanemo na put lažima. Nije život rijaliti priča. Život je nešto drugo. A ona neka samo kači i vređa i iznosi laži. A Vi… Razmislite sledeći put kad nekome pišete. Pozdrav."
glasio je odgovor firme koji je objavljen na Instagram profilu bivše zadrugarke i supruge Bore Santane, takođe bivšeg učesnika “Zadruge”.


Milica Kemez se više nije izjašnjavala o ovom pitanju, u međuvremenu je nije bilo u ulozi voditeljke na televiziji "Red", koja je deo produkcije Pinka, a razgovor voditelja sa Hype tv i Milice Kemez pogledajte u nastavku:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hype


>