Region

Svet

Sa Lepom Brenom za Dan zaljubljenih: Posle 18 godina folk diva peva u Novom Sadu!

Novosađani će posle čak 18 godina konačno moći da se druže sa Lepom Brenom, jer je pevačica koncert u njihovom gradu zakazala za Dan zaljubljenih iduće godine.

Sa Lepom Brenom za Dan zaljubljenih: Posle 18 godina folk diva peva u Novom Sadu!



Miljenica jugoslovenskih prostora, folk diva Lepa Brena, konačno će zapevati sa Novosađanima. Posle čak 18 godina, ona je rešila da održi koncert u Novom Sadu, u Spensu, i to 14. februara 2014. godine, na Dan zaljubljenih.

Pripreme za koncert su već uveliko počele, te se očekuje da će to biti pravi spektakl. "Srećna sam što ću se posle 18 godina družiti s novosadskom publikom, i to baš na dan koji slavi ljubav, zaljubljenost, neke lepe i tople emocije, na koje smo svi pomalo zaboravili. Mislim da će moja muzika tog dana zagrejati srca svih koji budu došli", kazala je Lepa Brena.

"Novi Sad je grad u kom sam živela na početku karijere, moji počeci vezani su za hotel "Park". Novi Sad mi je mnogo pomogao u prvim danima slave jer je uvek bio pun dobrodošlice i davao onaj neophodni duševni mir. I dan-danas mi puno znači i rado odlazim, imam iste prijatelje s kojima sam se i tada družila. Veoma se radujem koncertu i obećavam sjajan provod i fenomenalnu atmosferu", rekla je Brena i dodala da će zbog tolike koncertne pauze za sve koji dođu u Spens prirediti spektakl.

"Budući da nisam pevala u Novom Sadu toliko dugo, pripremiću specijalno iznenađenje. Potrudiću se da to bude nešto zaista posebno i nešto što će publika dugo pamtiti", zaključila je.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>