Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović se rasplakala! (Video)

Žiri u muzičkom šou programu "X Factor Adria" je po prvi put pustio i suzu, a čast da probije tu vrstu leda imala je Emina Jahović.

X Factor Adria: Emina Jahović se rasplakala! (Video)



Pop zvezda Emina Jahović rasplakala se prvi put u javnosti nakon nastupa jednog od takmičara u emisiji "X Factor Adria". Ona je tog trenutka ostala i bez teksta. Kroz suze je izgovorila: "Stvarno si bila fenomenalna... Ne znam šta da ti više kažem."

Ovoga puta, Kikija je interpretacija jednog takmičara emotivno dotakla i posetila na drage prijatelje čiju je pesmu takmičar izveo: "Mislim da bi moji prijatelji koji su negde gore na nebu večeras bili srećni da te čuju!", dok je Željko iznenadio sve u studiju rekavši: "Severina je dobila konkurenciju večeras!"

Posle višemesečnih priprema i snimanja najspektakularnijeg pevačkog šou programa "X Factor Adria", prošlog utorka je na TV Pink prikazana premijerna epizoda o kojoj i dalje bruji cela Srbija i region! Međutim, sudeći po najnovijem videu koji je dospeo u javnost, u nastavku ovog šou programa imaćemo priliku da i dalje uživamo u sjajnim interpretacijama takmičara, ali i oštrim komentarima žirija!



Autor: T.I.
Izvor: pulsonline.rs
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>