Region

Svet

Farma 5: Stigla prva opomena od zadruge!

Stiglo je pismo od zadruge, a gazdarica Mica Trofrtaljka ga je pročitala pred svim farmerima. U njemu je stigla prva opomena zbog ponašanja, kao i obaveštenje o pravilima.

Farma 5: Stigla prva opomena od zadruge!



Zadruga je odlučila da prvih dana bude tolerantna pošto farmeri nisu ispoštovali jedno od pravila kada je stiglo prvo pismo, odnosno pismo nije pročitano pred svim farmerima, kao što je naloženo.

"Neophodno je da svi farmeri budu prisutni, a svaki farmer koji ne bude prisutan tokom čitanja može biti kažnjen. Osim ovoga, neophodno je da vas podsetimo da na Farmi nema hrane i vode u izobilju, odnosno da svojim radom i trudom morate zaraditi sve što jedete i pijete. Samo zato obratite pažnju na količine koje koristite jer se može dogoditi da zbog bahatog ponašanje, bacanja i prosipanja već prvih dana upadnete u nemaštinu", opomenula je zadruga farmere i dodala:

"Primetili smo da su već danas neki od vas nepažljivo trošili zalihe koje imate u kući pa vam skrećemo pažnju da u buduće razmislite o tome koliko će vam trajati hrana koju ste dobili".

Pored toga zadruga je skrenula pažnju na higijenu u kući koja je za sada na zadovoljavajućem nivou, a sudeći po prethodnim iskustvima pitanje je do kad će se takvom održati.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>